Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

VOJTĚCH DYK & B-SIDE BAND

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
13. 6.
Sobota

20:00

Amfiteátr Na Stráni

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 13. června 2015 - 20.00 hodin - amfiteátr Na Stráni ve Valašském muzeu v přírodě - Rožnov pod Radhoštěm

VOJTĚCH DYK & B-SIDE BAND

Uvádí T klub - kulturní agentura. Partnerem akce je firma ROBE. Ve spolupráci s Valašským muzeem v přírodě.

Jeden z nejcharismatičtějších současných českých herců a zároveň vynikající zpěvák Vojtěch Dyk za doprovodu skvělého orchestru. Můžete se těšit na opravdovou show, ve které představí zcela nový program ve swingovém aranžmá.

Vstupné v předprodeji: 600 Kč, případný doprodej na místě: 700 Kč.

Předprodej probíhá od 2. března. Místa předprodejů: T klub – kulturní agentura, TIC Rožnov p. R., Krytý bazén a VMP. Vstupenky je možné si předem rezervovat telefonicky na čísle 571 651 233 nebo na e-mailu: ekonomicke@tka.cz.

Vstupenky je možné uhradit za předprodejní cenu i bezhotovostně na účet TKA 107-5487590227/0100 a vyzvednout před akcí v místě konání. Do zprávy pro příjemce je nutné uvést jméno a variabilní symbol 304.

TIP NA CELODENNÍ VÝLET DO ROŽNOVA

V sobotu 13. června 2015 je možné po celý den navštívit oblíbené tradiční setkání hrnčířů, keramiků a dráteníků pod názvem ZVONEČKOVÝ JARMARK v Dřevěném městečku v areálu Valašského muzea v přírodě. A po sedmé hodině se můžete vydat do areálu Valašské dědiny do amfiteátru Na Stráni na koncert.

T klub – kulturní agentura v Rožnově pod Radhoštěm připravila na sobotu 13. června 2015 od osmi hodin v amfiteátru Na Stráni Valašského muzea v přírodě koncert jednoho z nejcharismatičtějších současných českých herců, vynikajícího zpěváka Vojtěcha Dyka za doprovodu skvělého orchestru. V tento letní termín, v úžasném prostředí rožnovského přírodního amfiteátru, se můžete těšit na opravdovou show, ve které představí zcela nový program ve swingovém aranžmá. B-Side Band založil na jaře roku 2006 trumpetista a band leader Josef Buchta. Je sestaven z osmnácti špičkových instrumentalistů a během svého postupného vzestupu si vytvořil silnou tradici a pevnou základnu příznivců. Repertoár kapely je žánrově nesvázán, je podřízen především snaze vytvořit moderní barevný bigbandový zvuk a vtáhnout posluchače do děje energií a efektními aranžmá. V současné době je B-SIDE BAND jedním z nejvyhledávanějších hudebních těles svého žánru v Česku a začíná se prosazovat i na zahraničních pódiích. Nenechte si ujít tento velkolepý hudební zážitek.

www.facebook.com/... | rozhovor s Vojtou Dykem pro Spektrum Rožnovska | rozhovor s Vojtou Dykem na DV TV ze dne 19. dubna 2015

Prodej vstupenek za předprodejní cenu bude ukončen v pátek 12. června ve 12 hodin. Platbu na účet můžete provést nejpozději ve středu 10. června.

Případný doprodej vstupenek za 700 Kč bude probíhat ve stánku vedle budovy Sušáku v sobotu 13. června od 18 hodin.