Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

EIN KESSEL BUNTES

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
28. 12.
Pátek

20:30

Vigantice

ilustrační obrázek

Pátek 28. prosince 2007 - 20.30 hodin - restaurace Tatra Vigantice

EIN KESSEL BUNTES

Každoroční závěr roku. K tanci a poslechu hrají rožnovské kapely.
Odvoz zpět a tombola není zajištěna.

ČSTV

Počátek kapely se traduje někdy na rok 2006, kdy spolu začali u bubeníka na půdě zkoušet Hans (bicí), Číža (kytara) a Mahony (zpěv). Zpočátku to nebylo nic moc a rovněž prostory byly nevyhovující. Začátkem října 2006 se tato trojice přestěhuje do rožnovské garáže na Koryčankách a začne zkoušet tam. V listopadu do kapely nastupuje Duke (basa na klávesách) a odchází zpěvák Mahony, kterého později nahradí Brawo (zpěv). Někdy v tomto období rovněž vzniká i název kapely ČSTV (Časem se to vychytá). V tomto uskupení hrajeme dodnes a od svých prvopočátků a prvních pokusů o koncerty jsme ušli značný kus cesty a stále se zdokonalujeme. Stylově by se ČSTV dalo zařadit do punku s prvky hardcoru a crustu, ale na nějaké škatulkování jsme si nikdy nepotrpěli a snažíme se jít svou vlastní cestou.

Číža - kytara, Duke - basa na klávesách, Hans - bicí, Brawo - zpěv

ČERNÍ BERANI

Arthyperprogresparalis seskupení Černí Berani vystoupí se svým novým programem zaměřeným na objasnění vizionářského pohledu členů samotných na globální ochlazování přírodních jevů spojených s rozmnožovacími pudy stárnoucí eurovalašské populace mužů a domácích zvířat. V této chvíli a-kapela předvede různé způsoby sexuální dezorientace pestrými výrazovými prostředky v následném tvaru:

Kečup - basové větry, Luboš - sólové chrchlání, Karel - doprovodné říhání, Best - močení na vlnitý plech.

VYSOKÉ NAPĚTÍ

Kapela ze Vsetína...

LE GRIL

Hudební těleso Le Gril se skládá ze 4 nadšených muzikantů, jak se říká, tělem i duší. Fungují opravdu velmi krátce a hrají hlavně pro vlastní potěchu. Někteří zasvěcení tvrdí, že jejich hudební repertoár není produkovatelný na veřejnosti. Této výzvě hledí členové kapely přímo do tváře, ovšem ani oni sami zatím netuší, co nám na stříbrných podnosech naservírují. Uvidíme...

Pavel Juřena - kytara, Karel Ptáček - basová kytara, Tomáš Závorka - bicí nástroje, Petr Maléř - křik, jekot atd.)

Vstupné v předprodeji: 70,- Kč, na místě: 90,- Kč.

Předprodej vstupenek probíhá od 18. prosince v T klubu, Hudebninách a knihkupectvích Lukas a Plejáda.