Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

KAMIL STŘIHAVKA & LEADERS! D.O.S. TOUR-2008

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
2. 5.
Pátek

20:00

Společenský dům

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 2. května 2008 - 20.00 hodin - Společenský dům

KAMIL STŘIHAVKA & LEADERS! D.O.S. TOUR-2008

LEADERS!, tak se jmenuje nová kapela Kamila Střihavky, která tohoto interpreta doprovází bezmála jeden rok. Střihavka, jehož charismatický zjev i nádherný hlas není nutné představovat, tak navazuje na předešlé projekty (No Guitars!, WOO-DOO!, B.S.P.) a se svou novou partou vyráží na společné, historicky první turné, po vlastech česko-moravských.Toto seskupení předchází jen samé superlativy a tak se máme snad na co těšit…
Na tour se představí nejen Střihavkovi noví spoluhráči ve složení: Miloš Meier (bicí), Jaryn Janek (baskytara), Viliam Béreš (klávesy), Miroslav Chyška (kytara), ale i nové písně z chystané desky.
Ta vzniká ve spolupráci právě s „Lídrama“.
CD by mělo být z Kamilovy strany celé autorské a vyjít by mělo na podzim 2008 u domovské firmy - Sony Music. Natáčení samotné je plánováno v období června až srpna letošního roku a Střihavka bude spolu s LEADERS! i producentem. Jako support bude na tour 2008 hostovat kapela Parade Marche.
Více na: www.strihavka.cz

Vstupné v předprodeji: 170,- Kč, na místě: 200,- Kč. Předprodej probíhá v T klubu, Hudebninách, knihkupectvích Lukas a Librex (bývalá Plejáda).