Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

DISKUZNÍ FÓRUM: VÍCEÚČELOVÉ KULTURNÍ CENTRUM ANO? NE? JAK?

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
4. 6.
Středa

17:00

kino Panorama

ilustrační obrázek

Středa 4. června 2008 - 17.00 hodin - kino Panorama

DISKUZNÍ FÓRUM: VÍCEÚČELOVÉ KULTURNÍ CENTRUM ANO? NE? JAK?

T klub - kulturní agentura ve spolupráci s Městskou knihovnou a Městem Rožnov p. R. si Vás dovolují pozvat na:

Potřebuje Rožnov víceúčelové kulturní centrum?

Rada Města Rožnov p. R. vyhlásila 7. dubna 2008 veřejnou soutěž na architektonicko-urbanistickou studii. Bude řešit možnosti a podmínky zbudování víceúčelového kulturního stánku v Rožnově p.R., který by byl situován na pozemcích stávajícího kina Panorama a jeho nejbližšího okolí.
V rámci veřejné soutěže mohou odborníci navrhnout řešení víceúčelového kulturního centra, ve kterém bude situováno kino, městská knihovna, galerie, prostory T klubu – kulturní agentury a další funkční prostory pro volnočasové kulturní aktivity spolků na území města. Cílem soutěže je nalézt vhodné funkční architektonicko-urbanistické řešení pro tuto lokalitu.
Na základě této studie a dalších analýz Město Rožnov p.R. posoudí realizovatelnost vybudování tohoto centra s ohledem na rozpočtové možnosti, případně rozdělí investici na etapy. Dalšími kroky poté bude zpracování projektové dokumentace a podkladů pro žádost o dotaci z prostředků Evropské unie. Architekti mohou své návrhy konzultovat do 10. června, předložit do 30. září a hodnocení a výběr nejlepšího řešení proběhne v říjnu 2008. Více informací je k dispozici na úřední desce,
webových stránkách města www.roznov.cz
Nebo na Odboru strategického rozvoje a investic u Ing. Jana Kučery,
571 661 181.

Přijměte pozvání a přijďte vyslechnout argumenty, přijďte vyjádřit svůj názor. Pozvání k diskuzi přijali zástupci dotčených organizací, městského úřadu, nezávislí odborníci.