Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

EIN KESSEL BUNTES

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
26. 12.
Sobota

19:00

Vigantice

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 26. prosince 2009 - 19.00 hodin - restaurace Tatra Vigantice

EIN KESSEL BUNTES

Koncert rožnovský amatérských kapel.

  • Nepřirozená zvířata/Zóna lásky
  • Práce strojům
  • Astmatic
  • Playback revival
  • Nechci vodku, děkuji!

Když Ein kessel buntes a na Štěpána, kdy není pána, tak i s malým bonusem v podobě kapely, která rozjede veselí už od 19.00 hodin a to veřejnou zvukovkou, která plynule přejde v koncertní program.

NEPŘIROZENÁ ZVÍŘATA/ZÓNA LÁSKY (ex Křehké netřepat)

6 ruk, pár starých ponožek, kalhoty za padesát, málo času, sponka do vlasů, rohlík se šunkou, piva, pokrčené ložní prádlo a hlavně…láska.

Složení kapely: Michal Nejezchleb - el. kytara, Jan Richtr - saxofon, Bára Gallová - zpěv. Možná přijde i bubeník.

PRÁCE STROJŮM

Kapela byla založena v březnu roku 2008 v Rožnově pod Radhoštěm, hraje převážně blues-rockovou hudbu 60. a 70. let (Eric Clapton, Lenny Kravitz, Gary More…).

Nové složení kapely: Aleš Poruba - bicí, doprovodný zpěv, Michael Luzar- basa, Verča Gondeková - zpěv, Mirek Zapletal - kytara, Vít Janírek - sólová kytara.

ASTMATIC

Kapela vznikla v srpnu 2008 na základech kapely Stetson. Bratři Růčkové a Tashunka se domluvili na pár zkouškách a výsledkem je kapela Astmatic. Kapela hraje převzaté songy od svých oblíbených interpretů (Aerosmith, Extreme, Living colour…), ale postupně začíná pracovat na vlastních věcech. Prostě mladá kapela se starým motorem.

Složení kapely: Jiří Ručka - kytara, zpěv, Ondra Ručka - basa, zpěv, Tashunka - bicí, zpěv.

PLAYBACK REVIVAL

Po několikaleté pauze opět na pódiu. S mladou kytarovou posilou v řadách starousedlíků. Provařený repertoár probuzen z hibernace a konfrontován s novými uměleckými standardy a s všemocnou číhající realitou. Rádoby hvězdné manýry ještě více umocňují nevyváženou jevištní choreografii. Ulpívá na této hudbě něco s rockového odkazu nebo je to už spíše tisíckrát probádané teritorium laciného popu? Dá se ještě vůbec mluvit o nějaké cestě na vrchol? Chmury se dostaví až ráno, teď je čas dobít baterky...

Složení kapely: Míša - kytara, Martin - kytara, Kečup - basa, zpěv, Best - bicí.

NECHCI VODKU, DĚKUJI!

Rožnovská kapela Nechci vodku, děkuji! vyrostla za krátkou chvíli jako správná, zdravá garážová plíseň. Historie kapely se nedá shrnout do pár vět, a to hlavně kvůli tomu, že kapela v této sestavě žádnou historii nemá. Předchozí uskupení absolvovalo pár místních akcí. O hudebním zařazení "kdeco" by se dalo spekulovat, proto slyšte a suďte.

Složení kapely: Mirka Gregorová - zpěv, Petra Bartoňová - zpěv, Michal Hanáček - kytara, Petr Černocký - kytara, Jarda Fidrich - baskytara, Petr Dvořák - bicí.

Vstupné v předprodeji: 80,- Kč, na místě 100,- Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 14. prosince v T klubu, Hudebninách a knihkupectvích Nohavica a Librex.