Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

VALAŠSKÁ BLUESOVÁ SPOLEČNOST unplugged

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
11. 2.
Čtvrtek

19:00

T klub

ilustrační obrázek

Čtvrtek 11. února 2010 - 19.00 hodin - T klub

VALAŠSKÁ BLUESOVÁ SPOLEČNOST unplugged

Blues, boogie & rock and roll

Zveme vás na již tradiční koncert velmi známé kapely, složené z profesionálních rožnovských muzikantů, která předvede tu nejkvalitnější směs skladeb a písní z tvorby E. Claptona, Ch. Berryho, G. Mooreho, Rolling Stones a dalších, tentokrát v akustické podobě.

Máte možnost opět po roce slyšet jeden z mála koncertů této formace složené z těch nej….

Valašská bluesová společnost byla založena v roce 1996 jako příležitostné sdružení tří muzikantů hrajících akusticky (dvě kytary, foukací harmonika a samozřejmě zpěv) převážně repertoár E. Claptona. Tři roky na to posílena o rytmiku se začala kapela nořit do blues elektrických kytar a tím se i posunul výběr písní (S. R Vaughan, G. Moore, M. Waters, J. Mayal) zasahující až do rockových vod (Roling Stones, Dire Straits, ZZ Top). Jelikož všichni členové mají své domovské skupiny vystupuje VBS sporadicky (asi 12 krát do roka - jak příznačné pro blues) s o to větším nasazením.

Složení kapely: Zbyněk Terner - klávesy, ak. kytara, zpěv, Petr Nekuža - baskytara, zpěv, Jaromír Mikel - kytara, zpěv, Jiří Ručka - kytara, zpěv, Richard Paprskář - bicí.

Vstupné v předprodeji a na místě: 110,- Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 2. února v T klubu, Hudebninách a knihkupectvích Nohavica a Librex.

Upozorňujeme, že kapacita míst v sále je omezena!