Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

PAVEL DORDA, EMERGENCY EXIT, HLUČNÍ SOUSEDÉ

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
19. 3.
Pátek

20:00

restaurace Harcovna

Pátek 19. března 2010 - 20.00 hodin - restaurace Harcovna

PAVEL DORDA - Rožnov p. R.
EMERGENCY EXIT - Rožnov p. R.
HLUČNÍ SOUSEDÉ - Lyon - Kopr - Rožnov p. R. - V. Bystřice

Pavel Dorda, folkový písničkář, který rád kombinuje různé styly a hudební žánry. Rozhodně není tuctový a dává přednost kvalitě před kvantitou. Po třech letech odmlky zkouší znovu oprášit své písně a jistě přidá i nějakou novou.Od ledna 2010 vede nově vzniklou hudební agenturu Jofiel, kde vyučuje kytaru a zobcové flétny.

Emergency Exit je mladá kapela z Rožnova pod Radhoštěm. Styl vychází z rocku a bluesrocku 60. let (Cream, Hendrix, ...) a je obohacený o moderní rytmy a prvky. Místy se objeví znatelná inspirace ska či grunge kapel. Nicméně přes všechny inspirace se kapela drží vlastního stylu a celkového zvuku kapely.

Složení kapely: Ondřej Běťák - el. kytara, zpěv, Víťa Janírek - el. kytara, Jakub Štreit - bas. kytara, Lucka Knytlová - zpěv, tamburína, Igor Vlček - bicí a hostující saxofonista Honza Kolařík. www.emergencyexit.wz.cz

Kapela Hluční sousedé se na české hudební scéně pohybuje od roku 2007, kdy se k duetu Céline Bossu (FR) + Jiří Martinů (CZ) přidal rožnovák Jirka Krumpoch. Po cca ročním působení se formace rozšířila o dalšího rožnováka Jardu Fidricha. Toho na postu klavír, baskytara cca v půli roku 2009 vystřídal ostřílený Ondra Růčka z V.B. známý z formací Stetson, Astmatic. Hrát jste je mohli vidět na různých festivalech (Rožnovské hudební úlety 2007, Olšany open pořádané Bolkem Polívkou, nebo na prestižním fest. Vlasty Redla NA FAMOTĚ UEFA. Pravidelně hrávali také v klubu Boomerang na Stodolní ulici v Ostravě. V poslední době jste je mohli spatřit i na ČT1 v manéži Bolka Polívky. Tento týden také okupují 1. příčku hitparády rádia Samson.

Složení kapely: Céline Bossu - zpěv, perkuse, Jirka Martinů - kytara, zpěv, perkuse, foukací harmonika, Jirka Krumpoch - kytara, perkuse, bas. kytara, piano, Ondra Růčka - piano, bas. kytara, vocal. www.hlucnisousede.cz.

Vstupné v předprodeji: 80,- Kč, na místě 100,- Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 9. března v T klubu, Hudebninách a knihkupectvích Nohavica a Librex.