Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Ochotnické divadlo Šalamoun - Ostrava - NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁLKA

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
30. 9.
Čtvrtek

19:00

Společenský dům

ilustrační obrázek

Čtvrtek 30. září 2010 - 19.00 hodin - Společenský dům

NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁLKA

Ochotnické divadlo Šalamoun - Ostrava

Veselou komedii Nejkrásnější válka napsal V. Renčín na motivy antické Lysistraty. Jde o nesmrtelný příběh athénských žen, které se rozhodly ukončit věčnou mužskou touhu válčit, pod vedením mladé Lysistraty se vzbouřily a obsadily mužům hrad. Válečníkům tak zůstaly na krku děti a běžné domácí práce. Jak si se vzniklou situací mužové poradí? Jak jinak, než válečnou lstí… Hru pro rožnovské publikum uvede ve svém upraveném pojetí ochotnický soubor Šalamoun z Ostravy.

Osoby a obsazení: Lysistrata - Romana Kahleová, Myrthyla - Melanie Honczková, Phoebe - Světlana Jalůvková, Andria - Zuzana Hušťová, radní - Pavel Jalůvka, Heybalides - Břetislav Vicher, Thukid - Radek Hušť, Damianos - Jan Šindelka, Julián - Jiří Košťál, Lukianos - Pavel Krček, Cecilios - Cecil, Xavérie - Radka Novobílská, Děti - Jan Jalůvka, Daniel Novobílský, Matyáš Kahle.

Vstupné s místenkou: 60/80 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 1. září v T klubu a knihkupectví Nohavica. Vstupenky je možné si předem rezervovat telefonicky na čísle 571 651 233 nebo na e-mailu: ekonomicke@tka.cz, rezervace se ruší 5 dnů po zahájení předprodeje.