Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

VALAŠSKÁ BLUESOVÁ SPOLEČNOST unplugged

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
8. 2.
Úterý

19:00

T klub

ilustrační obrázek

Úterý 8. února 2011 - 19.00 hodin - T klub

VALAŠSKÁ BLUESOVÁ SPOLEČNOST unplugged

Blues, boogie, rock and roll

Koncert známé kapely, složené z profesionálních rožnovských muzikantů, která předvede tu nejkvalitnější směs skladeb a písní z tvorby E. Claptona, Ch. Berryho, G. Mooreho, Rolling Stones a dalších, tentokrát v akustické podobě.

Máte možnost opět po delší době slyšet jeden z mála koncertů této formace složené z těch nej… Koncerty VBS zaručují nejen poslech kvalitní muziky, ale také úžasnou a pohodovou atmosféru, která jde ruku v ruce s prožitkem všech zúčastněných stran. Takže Vás srdečně všichni zveme opět do T klubu a těšíme se na všechny milovníky blues. Jestli se někdo objeví v roli hosta kapela zatím přísně tají.

Složení kapely: Zbyněk Terner - klávesy, kytara, zpěv, Petr Nekuža - baskytara, zpěv, Jaromír Mikel - kytara, zpěv, Jiří Ručka - kytara, zpěv, Richard Paprskář - bicí.

Vstupné v předprodeji a na místě: 110 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 25. ledna v T klubu a knihkupectvích Lukas a Plejáda. Vstupenky je možné si předem rezervovat telefonicky na čísle 571 651 233 nebo na e-mailu: ekonomicke@tka.cz, rezervace se ruší 5 dnů po zahájení předprodeje.