Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

JAKEOVY ŽENY

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
17. 3.
Čtvrtek

19:00

Společenský dům

Čtvrtek 17. března 2011 - 19.00 hodin - Společenský dům

JAKEOVY ŽENY

Úspěšná hra, kterou v roce 1992 napsal jeden z nejlepších komediografů Ameriky, nositel Pulitzerovy ceny, Zlatého Globu a několika cen Tony, Neil Simon. Jde o inteligentní komedii o partnerských vztazích, o citových vazbách, o důvěře a nevěře, o fantazii. Neobvyklé obsazení (jeden muž a šest žen) na nápaditém půdorysu prolínajících se dialogů reálných i vysněných slibuje v naší inscenaci návštěvnicky atraktivní zábavu, zároveň je však i tato, jako jiné Simonovy hry, velice dojemná a citlivě poučná... Jake je spisovatel s bohatou fantazií. Jeho současná manželka Maggie zvažuje, zda by nebylo lepší manželskou krizi vyřešit odchodem k milenci. Nejzávažnější příčinou krize jsou patrně Jakeovy představy, důležité ženy jeho života se totiž nečekaně zjevují a vstupují do reálného rozhovoru. Podaří se Jakeovi manželství zachránit? Pomůže mu jeho psychiatrička? Dají se vůbec myšlenky ovládat?

Hrají: Libor Hruška/Zbyšek Pantůček, Adéla Gondíková, Ivana Andrlová/Veronika Jeníková, Jana Birgusová/Hana Kusnjerová, Marcela Nohýnková/Vlasta Žehrová, Olga Želenská, Pavla Vojáčková/Jana Zenáhlíková.

Vstupné s místenkou: 330 / 310 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 1. března v T klubu a knihkupectví Nohavica. Vstupenky je možné si předem rezervovat telefonicky na čísle 571 651 233 nebo na e-mailu: ekonomicke@tka.cz, rezervace se ruší 5 dnů po zahájení předprodeje.