Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

ELEKTRICK MANN

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
23. 3.
Pátek

20:00

restaurace Harcovna

ilustrační obrázek

Pátek 23. března 2012 - 20.00 hodin - restaurace Harcovna

ELEKTRICK MANN

Valmezský ELEKTRICK MANN si ke svým, stále ještě nezletilým 17 narozeninám nadělil dárek v podobě čtvrtého řadového alba s názvem KUNDODROM. Deska vyšla 30. listopadu 2011. Na stejný den byl připraven i první ze tří křtů v podobě koncertu v brněnském Metro Music Baru a odstartovala tak "MRDUCHTĚJ TOUR 2012". Deska, na kterou fanoušci čekali od posledního alba KOKAR PIČKAN (2006), vznikala v průběhu tří let ve třech studiích. Produkce se chopil DJ Varle (baskytara), na záznamu se podíleli Mirek Mroček (studio HC3), Milan Volčík (studio Pro-Marts) a za finální mix usedl Ondřej Ježek (studio Jámor). Kapela, proslulá skandály a explicitním vystupováním (vše za notné podpory lehkých drog a alkoholu), po bouřlivé minulosti zúčtovala před časem svůj alko-hiphop a po inventuře bylo zjištěno, že něco není v pořádku. Postupně se tedy z kultovní sestavy vytratili pro časově logistické problémy pražský kytarista Kouba, ztráta motivace ukončila i zájem Dr. Zhora a alkoproblémy přiměly kapelu rozvázat spolupráci s ICE-Bím a zakládajícím bubeníkem Elektrick Mannu Taknou. Nová sestava fungující necelý rok je nyní ustálená: Mukas - hlas, L.S.I. - hlas, Dj.Varle - baskytara, Keňa - kytara, Eman - kytara, Panpr - konga, Ondra W - bicí. KUNDODROM je jistou výpovědí letitých Punk-Hoperů o drsných vztazích "muž-žena" za podpory alkoholu a všude vonící marihuany. Vše za notné dávky humoru a kapele vlastnímu slangu náctiletých...

"Vydejte se na mezikondylomentální let plavidlem KUNDODROM společnosti Elektrick Mann nekonečným vesmírem marihuany, sexu, piva a slivovice" !!! POZOR jako již tradičně do 18 let nepřístupno !!!

Vstupné v předprodeji: 100 Kč, na místě: 130 Kč. Předprodej vstupenek probíhá v T klubu, TIC a v knihkupectví Knihcentrum.cz.