Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

VÁNOČNÍ KONCERT ZBYŇKA TERNERA

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
21. 11.
Středa

19:00

Společenský dům

ilustrační obrázek

Středa 21. listopadu 2012 - 19.00 hodin - Společenský dům

VÁNOČNÍ KONCERT ZBYŇKA TERNERA

VYPRODÁNO!!!

Komponovaný koncertní pořad za doprovodu Joe After tria, v němž zazní nejen známé jazzové standardy F. Sinatry, L. Armstronga, T. Bennetta, ale zejména slavné české i světové vánoční skladby jako například Bílé Vánoce, Purpura, Let It Snow, Winter Wonderland, Santa Claus Is Coming To Town a další.

Složení kapely: Zbyněk Terner - zpěv, Joe After - kontrabas, Jiří Zabystrzan - piano, Dan Olejník - bicí.

A hosté:

Zbigniew Kaleta - studoval klarinet na Janáčkově konzervatoři v Ostravě a na Ostravské univerzitě pod vedením doc. Valtra Vítka, poté na akademii v Katovicích, vedle toho absolvoval také studium saxofonu u Jerzego Główczewskiego na oddělení jazzu a populární hudby. Od roku 1997 je členem Národního orchestru polského rozhlasu v Katovicích, se kterým často vystupuje jako sólista a také natáčí pro Polský rozhlas a vydavatelství Naxos. Jako sólista vystupoval např. s Janáčkovou filharmonií Ostrava, Janáčkovým komorním orchestrem, Komorním orchestrem Impuls, Moravskou filharmonií Olomouc a řadou dalších.

Noemi Bocek - sedmnáctiletá talentovaná zpěvačka, žákyně ZUŠ v Třinci oboru "populární zpěv". Účasti na soutěžích: Česko zpívá (1. místo), Liga talentów (Polsko, 1. místo), Festival piosenki dzecieskej (1. místo), Werk anděl (1. místo), Zlatá loutna (3. místo). Zpívá s vlastní kapelou a příležitostně s jinými skupinami pop, rock, jazz.

Vstupné v předprodeji s místenkou 110 Kč, na místě s místenkou 130 Kč. Předprodej vstupenek probíhá v T klubu.