Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Klub cestovatelů - CESTOVATEL JIŘÍ KOLBABA - Piráti z Karibiku I. - Severní Antily

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
3. 10.
Čtvrtek

19:00

kino Panorama

ilustrační obrázek

Čtvrtek 3. října 2013 - 19.00 hodin - kino Panorama

CESTOVATEL JIŘÍ KOLBABA

Klub cestovatelů

Piráti z Karibiku I. - Severní Antily

Po Kryštofu Kolumbovi se do Karibiku plavili další evropští mořeplavci, které brzy vystřídali noví osídlenci a posléze i piráti. O prosperitu celé karibské lokality se významně zasloužily miliony afrických otroků. Dnes malebné rozsáhlé souostroví láká cestovatele i turisty z celého světa. Navštívíme Panenské ostrovy a mnoho exotických ostrovů Malých a Velkých Antil. Karibik - ráj romantických cestovatelů.
Na další Klub cestovatelů do Rožnova pod Radhoštěm opět zavítá jeden z nejznámějších českých dobrodruhů - Jiří Kolbaba. V celosvětové kampani Keep walking byl Jiří Kolbaba zařazen do elitní skupiny cestovatelů a dobrodruhů. Zájemcům prezentuje své originální zážitky z více než 120 navštívených zemí všech šesti kontinentů. Jeho pořad můžeme bez nadsázky označit jako "koncert mluveného slova", neboť je prezentován poutavým způsobem s dokonalou znalostí barvitosti a zvukomalebnosti českého jazyka.

Již v předprodeji. Vstupné: 140 Kč. Předprodej vstupenek v T klubu, IC a kině Panorama. Vstupenky je možné si rezervovat telefonicky na čísle 571 651 233 nebo na e-mailu: ekonomicke@tka.cz.

VYPRODÁNO!!!
Další pořad s Jiřím Kolbabou Fotograf na cestách - splněný sen – 3. října od 15.00 hodin. Pořádá Klub seniorů. Více informací na tel.: 774 423 197 nebo emailu: klubsen.rpr(zavináč)centrum.cz