Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Studio DVA - KUTLOCH ANEB I MUŽI MAJÍ SVÉ DNY

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
7. 10.
Pondělí

19:00

Společenský dům

ilustrační obrázek

Pondělí 7. října 2013 - 19.00 hodin - Společenský dům

KUTLOCH ANEB I MUŽI MAJÍ SVÉ DNY

Studio DVA

Velmi komická černá komedie plná ironie o těžkém údělu muže v současném světě. Doba je v krizi, svět je v krizi, vztahy jsou v krizi, to je všeobecně známo, ale pozor: I muži jsou v krizi! Přicházejí postupně o svá poslední výsadní práva a pozice neohrožených vládců vesmíru. Jedno z posledních míst mužského sebevědomí a sebeurčení se nachází v kotelně pod supermarketem Happycentrum. Schází se zde každou sobotu čtyři stateční muži schovaní před svými shoppingujícími manželkami. Na pár hodin se stávají opět pravými chlapy. Kouří, pijí pivo a koukají se na fotbal. Podaří se jim uhájit tento ostrůvek svobody? A jsou tu opravdu ještě sami sebou, nebo se tu jen zbaběle schovávají před faktem, že svůj boj o důstojné místo ve společnosti už prohráli?

Autor: Kristof Magnusson, německo-islandský dramatik a prozaik.
Režie: Jan Jirků.
Hrají: Bob Klepl, Václav Jílek, Michal Slaný, Roman Štabrňák.

Akci finančně podporuje firma Montel.

Aktuální vstupné s místenkou, první polovina sálu: 310 Kč, druhá polovina sálu: 280 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 3. září v T klubu a v IC. Vstupenky je možné si předem rezervovat telefonicky na čísle 571 651 233 nebo na e-mailu: ekonomicke@tka.cz, rezervace se ruší 5 dnů po zahájení předprodeje.

Na divadelní představení se T klubu - kulturní agentuře podařilo zajistit také reklamu firmy ROBE, AGROFERT a REMAK, ale až po zahájení předprodeje vstupenek. Cenu vstupenky snižujeme o 150 Kč.

Všem, kteří si vstupenku již zakoupili bude přeplatek proti předložené vstupence vrácen v T klubu, IC nebo před představením ve Společenském domě.