Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

TUGEDR TŮR 2013 - MŇÁGA A ŽĎORP a VYPSANÁ FIXA

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
6. 12.
Pátek

20:00

Společenský dům

ilustrační obrázek

Pátek 6. prosince 2013 - 20.00 hodin - Společenský dům

MŇÁGA A ŽĎORP a VYPSANÁ FIXA

TUGEDR TŮR 2013

Velmi úspěšné společné turné kapel Vypsaná fiXa a Mňága a Žďorp z letošního jara nazvané Tugedr Tůr se stalo populární jak mezi fanoušky obou kapel, tak mezi pořadateli. Zájem je velký a kapely se rozhodly přidat ještě čtyři koncerty. Z toho jeden v Bratislavě a tři v Čechách.

"To, že bychom spolu mohli vyrazit na společný akce, nás napadlo během koncertu v Londýně, kde jsme hráli s jednou slovenskou kapelou. Nějak se nám nedařilo s touhle partou komunikovat, a tak jsme si druhej den ráno u snídaně říkali - to s Mňágou by to bylo jiný. Všechno pak odstartoval pražský koncert v pivovaru Staropramen, kde jsme hráli jejich písně, oni naše a pak jsme ještě hráli dohromady. Bylo to velice osvěžující a vtipné. Od toho jen krůček ke společnému turné, které se na jaře velmi podařilo. Takže si to ještě v zimě zopakujeme," říká frontman Vypsané fiXy Márdi.

Vstupné v předprodeji: 240 Kč, na místě: 290 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 5. listopadu v T klubu, v IC a v obchůdku Valtická vinotéka na náměstí.

video

tisková zpráva