Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

MICHAL HORÁČEK: MEZI NÁMI

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
18. 4.
Pátek

19:30

Společenský dům

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 18. dubna 2014 - 19.30 hodin - Společenský dům

MICHAL HORÁČEK: MEZI NÁMI

Jedno z nejžádanějších hudebních představení letošního roku, autorský hudební recitál významného českého textaře, žurnalisty a producenta Dr. Michala Horáčka míří v dubnu do Rožnova pod Radhoštěm. Dramaturgie představení se opírá o Horáčkův projekt zhudebněných textů formou Villonských balad a o spolupráci se skladatelem Petrem Hapkou. 90 minut trvající pořad jehož cílem je divákům představit osobnost Dr. Michala Horáčka a oživit zájem o poezii formou hudebních textů v kvalitních pěveckých interpretacích. Všichni účinkující jsou po celou dobu představení na pódiu v improvizovaném posezení u vína, kde průvodní slova probíhají formou předscén. Celý večer je rozvržen na tři části. V jedné představí autor textů spolupráci se skladatelem Petrem Hapkou, v další svůj úspěšný recitál Kudykam a ve třetí svůj poslední ucelený autorský projekt Český kalendář.

Účinkující: Dr. Michal Horáček - autor a průvodce pořadem, Lenka Nová - zpěv, František Segrado - zpěv, Ondřej Ruml - zpěv, Kvartet Mateje Benka - doprovodná hudební skupina.

Jako host vystoupí operní pěvkyně Eva Melichaříková, rodačka z Rožnova p. R.

www.facebook.com/recitalmezinami

Akci finančně podporuje Oční centrum Vyhlídka, Králova 1283, Valašské Meziříčí, tel. 601 560 144, www.StoppOptik.cz

Vstupné s místenkou, první polovina sálu: 320 Kč, druhá polovina sálu: 280 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 3. března v T klubu a v IC.

Vyprodáno!!!