Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

PROUTNÍK POD PANTOFLEM

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
21. 5.
Čtvrtek

19:00

Společenský dům

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 21. května 2015 - 19.00 hodin - Společenský dům

PROUTNÍK POD PANTOFLEM

Divadelní soubor Hrachovec

Šarmantní záletník Fernand de Bois se má oženit s mladinkou Vivianou, která je jedinou dcerou ctihodné pařížské baronky. Kámen úrazu je ovšem v tom, že nemá odvahu to přiznat své dosavadní milence, což je populární a především velice temperamentní šantánová zpěvačka Lucetta. Tato ústřední zápletka je zdrojem mnoha komediálních situací i překvapivých zvratů, jejichž dalšími aktéry jsou např. zamilovaný španělský generál Irrigua, písař a rádoby poeta Bouzin, anglická guvernantka Miss Betting… a vlastně všechny neodolatelné postavy a postavičky z pera velkého francouzského tvůrce komedií G. Feydeaua (1862 -1921).

detaily

Osoby a obsazení: Fernand de Bois - Petr Vavřík, generál Irrigua - Richard Šimčík, Bouzin - Michal Vaigl, Gontran Chenneviette - Martin Palát, Fontanet - Petr Vaigl, Jean, sluha Fernanda a notář Lantery - Bohuslav Vlček. Lucetta Gautierová - Ivana Matuštíková, Marcela, její sestra - Hana Mikulcová, baronka Duvergerová - Jana Dobešová, Viviana, dcera baronky - Miroslava Palacká, Henrietta, komorná Lucetty a Miss Bettingová - Petra Přikrylová.

Režie: Dagmar Kladošová
Text sleduje: Iveta Karolová a Pavlína Vozáková
Scéna: František Beňo
Hudební úprava a zvukové efekty: Bohumil Volek
Zvuk: Karel Straka
Stavba scény: Jaroslav Karola a Karel Straka

Vstupné s místenkou, první polovina sálu: 110 Kč, druhá polovina sálu: 90 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 21. dubna v T klubu a v IC.