Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

BLEUBIRD - USA, KUMAR & MEZI BŘEHY Frenštát p. R.

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
27. 9.
Neděle

19:30

T klub

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Neděle 27. září 2015 - 19.30 hodin - T klub

BLEUBIRD - USA, Fake Four
KUMAR & MEZI BŘEHY Frenštát p. R.

Bleubird, vlastním jménem Jacques Bruna se v Rožnově ukázal už jednou po boku svého slavnějšího parťáka Astronautalise, kdy dali nezapomenutelné dva sety vzájemně se doprovázejíce. Tentokrát přijíždí na krátké středoevropské turné sám. Jacques vyrůstal v místě, kde se nic zajímavého nestane, pokud se o to sami nepřičiníte. Rodiči byli přistěhovalec a hippie matka, kteří dovolili synovi od raného věku poslouchat Poison Clan či Circle Jerks. Starší bratr ho přitáhl k bassové hudbě a soused ho pro změnu naučil skejtovat, bojovat a vyrábět bomby. Tím dostal dobré základy pro své rapování. Zachytil konečnou fázi nezávislé rapové vlny a podařilo se mu projezdit celý svět, dokud opět nepřistál doma v jižní Floridě, kde byl šťastný, zpátky u svých kořenů. Mike Patton ho v rozmaru nazval hlupákem a jednou, v taxíku v Záhřebu, mu Kevin Martin řekl, že příliš moc káže. Nevypadá ani nepůsobí na to, kolik mu je, je takřka nemožné ho umístit do nějaké škatulky. Je zkrátka neposedný a jeho diskografie různorodé tvorby mluví sama za sebe.

Na prestižním vydavatelství Fake Four (Cechi, Cars And Trains, Sole, Astronautalis) mu aktuálně vychází nové album Lauderdale. Miluje malé kluby, kde naplno dokáže popustit uzdu svému šílenství, a jak sám říká „spíš o to, aby se mi turné vrátilo finančně, mi jde o co nejnářezovější šou a propagaci mé nové desky, v čemž mě Cechi (majitel vydavatelství) naprosto podporuje“.

www.bleubird.org

Ale ještě předtím, než na pódium nastoupí Jacques, zahrají MEZI BŘEHY, kteří po počátečním zkoumání své vlastní psychodelické podoby se rozhodli nastálo zaangažovat do kapely rappera KUMARa a jejich hudba tím dostala další rozměr. Letos spolu vydali debutní nahrávku "Rovnováha".

bandzone.cz/kumaramezibrehy

Vstupné v předprodeji: 100 Kč, na místě: 120 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 1. září v T klubu a v TIC.