Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

RADUJME SE, VESELME SE

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
28. 12.
Pondělí

18:00

kostel Všech svatých

ilustrační obrázek

Pondělí 28. prosince 18.00 hodin - 2015 - kostel Všech svatých

RADUJME SE, VESELME SE

Letošní vánoční koncert RADUJME SE, VESELME SE bude malým ohlédnutím za uplynulými 25 lety. Zazní v něm lidové koledy a pastorely ze všech koutů Moravy. Kromě kmenových zpěváků Michaely Bařinové, Pavla Ptáčka, Františka Prokopa a Krůžku štyr tet zazpívá i milý host – Klárka Blažková. Koncert zpestří také Žesťový kvintet pod vedením Josefa Blinky z Horní Bečvy.

Vstupné v předprodeji: 110 Kč, na místě: 130 Kč. Předprodej probíhá od 24. listopadu v T klubu a v TIC.

Předprodej vstupenek bude ukončen v T klubu v úterý 22. prosince v 16 hodin a v TIC na náměstí ve středu 23. prosince v 16.45 hodin.

Doprodej vstupenek v kostele Všech svatých bude probíhat v pondělí 28. prosince od 17.30 hodin.

detaily

Cimbálová muzika Soláň není v Rožnově pojem neznámý. Působí na folklorní scéně už 25 let a za tu dobu vydala osm CD s lidovými valašskými písničkami. S taneční skupinou vystupovala na bezpočtu festivalů u nás i v zahraničí (Řecko, Itálie, Maďarsko, Německo, Rakousko, Anglie, Francie, Polsko, Slovensko, Španělsko, Holandsko). Posluchači ji mohou slyšet na vlnách Proglasu či Českého rozhlasu nebo vidět v pořadech ČT a na TV Noe. Ve spolupráci s muzeem pořádá každoročně pořad Muzicírování, kam si zve známé i méně známé folklorní hosty. Na pozvání TKA již několikrát vystupovala také s vánočním programem v Rožnově.