Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

AZ - KVÍZ NA CESTÁCH

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
25. 2.
Čtvrtek

19:00

kino Panorama

ilustrační obrázek

Čtvrtek 25. února 2016 - 19:00 - kino Panorama

AZ - KVÍZ NA CESTÁCH

Soutěž pro každého přijíždí za vámi!

I bez kamer zažijete zábavné a napínavé vědomostní klání, do kterého se ti nejodvážnější budou moct tentokrát zapojit přímo na jevišti a vyhrát v souboji s bankomatem zajímavé ceny!

Připraven je ale také výlet do dlouhé historie AZ-kvízu, televizního zákulisí, autogramiáda Aleše Zbořila a další překvapení.

Všechny informace a možnost přihlášky jako aktivní soutěžící na www.azkviznacestach.cz!

Těším se na všechny hravé a soutěživé návštěvníky a na vaše přihlášky.

Vstupné s místenkou. V předprodeji: 190 Kč, na místě: 220 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 19. ledna v T klubu a v TIC.

Jak se přihlásit jako soutěžící do hry na podiu?...

Máte-li kuráž a chcete využít tuto jedinečnou příležitost nabízíme několik možností:

  1. Kliknutím zde se dostane na facebokovou událost akce, kam formou příspěvku doplníte své jméno a jste v osudí.
  2. Nejste li na facebooku můžete poslat přihlášku mailem na adresu cmiral@centrum.cz, kde do předmětu uvedete datum a místo představení + své jméno. Opět jste v osudí.
  3. Jestliže není technika zrovna vašim přítelem nic se neděje. Do osudí se bude možné pomocí klasického jména na lístečku dostat i přímo na představení a dokonce i v jeho průběhu!

Do hry se v každém představení se zapojí celkem 4 z osudí vylosovaní zájemci, kteří pochopitelně musí být v danou chvíli přítomni. Za závažných důvodů například podnapilosti si vyhrazujeme právo vylosovaného diváka odmítnout a losování zopakovat.

Odehrají se dvě semifinálová kola a jejich vítězové se o setkání s bankomatem utkají v kole finálovém.

Každý ze soutěžících na pódiu bude za účast ve hře odměněn tričkem AZ-kvíz na cestách!

detaily

Vědomostní soutěž AZ-kvíz je fenoménem českých televizí. V roce 2016 vstupuje už do své dvacáté sezony a odvysíláno bylo více než 4 000 pokračování, v nichž se vystřídaly tisíce soutěžících. Od začátku je kromě Evy Machourkové moderátorem Aleš Zbořil, který se teď s AZ-kvízem dokonce vydává na cesty!

Rozhovor o AZ-kvízu na cestách s moderátorem Alešem Zbořilem:

Jak se zrodil AZ-kvíz na cestách?

S dlouholetým režisérem soutěže Láďou Cmíralem jsme na společných obědech během natáčení nějakou dobu přemýšleli, jak AZ-kvíz dopřát všem zájemcům. Počet míst při televizním natáčení je totiž pochopitelně omezený, takže se v současnosti čeká třeba i rok. No a postupně se myšlenka rozvinula až do představení AZ-kvíz na cestách, se kterým začínáme putovat po České republice.

V čem se představení liší od toho, co známe z vysílání České televize?

Hlavně přítomností publika a atmosférou, kterou to přináší. Diváci mohou povzbuzovat a fandit vlastně svým sousedům či známým. Do hry se totiž mohou hlásit všichni návštěvníci představení a až na místě se losem rozhodne, kdo se ten večer na pódiu skutečně objeví. Představení se nijak nenatáčí, takže  je to šance i pro ty, kteří by si třeba na televizní studio netroufli. Do hlavní hry se každé představení zapojují celkem čtyři jeho diváci a v souboji s bankomatem nakonec jeden z nich získá zajímavou cenu. Kromě toho mohou ve vložených rychlokvízech prověřit své znalosti i všichni ostatní diváci v sále a rovněž v tomto případě jsou připraveny odměny...

A předpokládám, že představení bude asi také delší než televizních 25 minut...

To máte pochopitelně pravdu! Celé představení trvá přibližně 75 minut a kromě vědomostních soubojů dostanou prostor také historky z televizního zákulisí, zábavný výlet do dlouhé historie pořadu, dotazy z publika a je toho mnohem více. Zájemci mohou zadat www.azkviznacestach.cz a vše se dozví na našich stránkách.

V čem se AZ-kvíz na cestách od televizní verze naopak neliší?

Herním principem a doufám, že i pestrostí a zajímavostí otázek, kterou naši diváci velmi oceňují. V cestovní verzi máme navíc možnost doplnit zadání obrázky, zvukovými a také filmovými ukázkami. Vše se promítá na velikou projekční plochu, takže během večera je určitě i co sledovat!

Jinak se ale snažíme nabídnout divákům a fanouškům klasické verze AZ-kvízu zážitek, který televize prostě zprostředkovat nedokáže. Být při tom je jednoduše něco jiného!

AZ-kvíz na cestách si v rožnovském kině Panorama můžete zahrát 25. února 2016 od 19 hodin.