Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

VENTOLIN, AUDIO NOISE - koncert T klub

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
27. 2.
Sobota

20:00

T klub

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 27. února - 20:00 - T klub

VENTOLIN (Praha), AUDIO NOISE (Olomouc) - KONCERT

Ventolin (David Doubek). Producent, hudebník a performer. Ventolin je především živý upbeatový elektronický projekt, kombinující prvky elektra, raného acid house, punku a techna. Ventolin používá různé krabičky, efekty a živě s nimi vytváří svou hudbu. Tato performance klade důraz na energii a úspěšně překonává odtažitost, s kterou každá elektronická liveshow bojuje.
Ventolin také pracuje s vizuální stránkou, využívá světla a video, spolupracuje s vizuálními umělci Janem Košátkem (BabyPy) a Jiří Havlíčkem (Černé eso). Od roku 2007 odehrál kolem stovky koncertů v Čechách a na Slovensku, vystupoval na akcích a festivalech jako Wilsonic, Summer of Love, Bohemian Like You, Sperm Festival, Itch My Hahaha, Bulva Fabula, Famufest, Shotgun a po boku kapel a projektů The Presets, Moderat, Krazy Baldhead, Modeselector, Dva, Midi lidi, Tujiko Noriko, Deadbeat, Kazety a dalších.
V roce 2009 vydal EP Mžitky (Mikinikill), které bylo následováno debutovým LP Totem v roce 2012. Další EP s názvem Playbour spatřilo světlo světa v roce 2015. V tom samém roce byl studenty pražské FAMU o Ventolinovi natočen dokument.
Audio Noise je čerstvá (premiéra proběhla v prosinci 2015) dvoučlenná formace hudebníků, kteří spolu hrávali v legendární přerovské kapele Zabloudil a kteří mají za sebou účinkování v mnoha dalších elektronických a avantgardních skupinách jako B4, IQ+1, Pražský improvizační orchestr, The Jaykobs, Universal Swing Brothers. Společně vytvářejí hlukově-taneční instrumentální tracky ne nepodobné Fuck Buttons a podobným náladám.

http://www.ventolin.cz/

Vstupné na koncert v předprodeji: 100 Kč, na místě: 120 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 26. ledna v T klubu a v TIC.

videa

Videa Ventolina vznikají ve spolupráci s výtvarným sdružením The Rodina