Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

ANDOR ŠÁNDOR – Islámský stát, geopolitika Blízkého východu a dopady migrace

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
4. 5.
Středa

18:30

kino Panorama

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 4. května 2016 - 18:30 - kino Panorama

ANDOR ŠÁNDOR – ISLÁMSKÝ STÁT, GEOPOLITIKA BLÍZKÉHO VÝCHODU A DOPADY MIGRACE

Přednáška bezpečnostního konzultanta a bývalého náčelníka Vojenské zpravodajské služby ČR gen. Ing. Andora Šándora s tématy Islámský stát, geopolitika Blízkého východu a dopady migrace.  Gen. Ing. Andor Šándor je uznávaným odborníkem na otázky bezpečnosti, hrozby terorizmu a krizový management.

„Evropa je ve válce!”, hlásají dnes mnozí politici a občanští aktivisté. Jsme ale opravdu ve válce, nebo je to jen snaha o získání popularity a politických bodů? Kde končí vlastenectví a kde začíná xenofobie? Nejen o těchto tématech se bude diskutovat.

V současné době působí Andor Šándor jako soukromý analytik a poradce v oblasti bezpečnosti pro tyto firmy: Letiště Ruzyně Praha, ČEZ, ČEPRO, České dráhy, Metro Praha, Ředitelství silnic a dálnic a mnoho dalších. Dlouhodobě se věnuje také předávání svých zkušeností mladé generaci a dalším zájemcům. Přednášel mimo jiné na Oxford University, University of New York in Prague, Prague Security Study Institute, VŠE v Praze či na Univerzitě Karlově. Účastní se také konferencí o krizovém řízení (T-Soft, Tovek a další). Pravidelně přispívá do nejčtenějších českých deníků, komentuje otázky bezpečnosti na televizních a radiových kanálech České televize (ČT 1, ČT 24), Nova, Český rozhlas (ČR 1, ČR 5), Svobodná Evropa a BBC.

Vstupné v předprodeji s místenkou: 70 Kč, na místě s místenkou: 90 Kč. Předprodej probíhá od 20. dubna do 3. května v T klubu a v TIC.