Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

27. VALAŠSKÉ FOLKROCKOVÁNÍ

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
13. 8.
Sobota

18:00

Amfiteátr Na Stráni

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 13. srpna 2016 - 18:00 - Amfiteátr Na Stráni ve Valašském muzeu v přírodě - Rožnov pod Radhoštěm

27. VALAŠSKÉ FOLKROCKOVÁNÍ

18:00
VÁCLAV NECKÁŘ se skupinou BACILY
19:45
VOXEL
21:30
ATMASFERA
23:15
STROMBOLI

Časový harmonogram je orientační.

Letošní ročník Valašského folkrockování, který proběhne 13. srpna 2016 bude rozhodně pestrý a potěší příznivce různých hudebních žánrů. Jsme rádi, že můžeme v krásném amfiteártru Valašského muzea přivítat barda české pop music Václava Neckáře se skupinou Bacily, ale také novodobého písníčkáře Voxela s netradičním pojetím hudební produkce. Mezi překvapení festival patří pozoruhodná, mezinárodně uznávaná ukrajinská kapela AtmAsfera, kterou lze žánrově zařadit do world music a také legendární kapela Stromboli, která bude mít v rámci svého letního turné jen několik koncertů a nám se podařilo skupinu získat i pro rožnovské publikum.

Vstupné v předprodeji: 290 Kč, na místě: 350 Kč, děti do 7 let zdarma. Vstupné ZTP a děti 7-12 let na místě: 100 Kč.

Předprodej vstupenek od 1. dubna 2016: T klub, TIC a VMP – budova Sušáku.

Rezervace a předprodej vstupenek pro mimorožnovské zájemce: ekonomicke@tka.cz nebo na tel. 571 651 233. Předprodej vstupenek bude ukončen 12. srpna 2016 ve 12:00.

Doprodej vstupenek ve výši 350 Kč bude probíhat v sobotu 13. srpna od 16:30 hodin v prodejním stánku u vstupu do Valašské dědiny vedle budovy Sušáku.

Donátoři: Robe lighting, Brose, Deza, Remak, AGH VLT, Montel, Solartec, CS Cabot, Miroslav Chuděj, On Semiconductor, Reton, myonic, Vakuum Servis, Dobiáš, Repont, BC-Chemservis, JETI model, Elinex Electric, Prona – Roman Kulpa, DoldaTrans, Čechymen, Marvel-International, Sates Morava, VAE Therm, VaK Vsetín.

Mediální partneři: město Rožnov p. R., Spektrum Rožnovska, Jalovec, Hitrádio Orion, Rožnovský prostor, TV Beskyd, Grafia Nova, Valašské království, Vláček Rožnováček, Turistické informační centrum, Valašské muzeum v přírodě, Miger, Rožnovské pivní lázně, Radegast, kino Panorama, TKR Jašek, ROVS.

Festival se koná za každého počasí.

Doporučení: V případě deště, prosíme, používejte místo deštníků pláštěnky.

detaily

VÁCLAV NECKÁŘ SE SKUPINOU BACILY
Zbrusu nový koncertní program Václava Neckáře nazvaný „Mezi svými“ nabízí po nedávném úspěchu stejnojmenného vánočního alba. Zcela nově koncipovaný, více akustický program, který vychází právě z řady titulů tohoto alba  a  dalších balad ze zpěvákova bohatého repertoáru. Např: Suzanne, Podej mi ruku a projdem Václavák, Potulný hráč. Fanoušek se však určitě dočká osvědčených hitů jako Kdo vchází do tvých snů, má lásko, Půlnoční aj. Koncert tak může být jedinečnou možností potkat se s písničkami Václava Neckáře v důvěrné, osobité atmosféře, tváří v tvář a „mezi svými“.

www.vaclavneckar.cz


VOXEL
Voxel patří k nejvýraznějším mladým interpretům u nás. Na začátku roku 2012 publikoval singl V síti, ke kterému zanedlouho vyšel i videoklip. V roce 2013 se stal vítězem ankety Hvězda internetu a také majitelem ceny televize Óčko. V květnu 2014 vydal debutové album All Boom!, které zaznamenává spíše starší repertoár a obsahuje i dosavadní singly. Během své sólové kariéry se Voxel od původního elektropopu  posunul spíše ke kytarovému písničkářství, nové album plánoval pojmout více akustičtěji. Novodobý písničkář, který na koncertech podobně jako třeba Ed Sheeran baví publikum s využitím chytrých krabiček a efektů, vydal v září 2015 druhé album pod jménem Motýlí efekt.

bandzone.cz/voxel

ATMASFERA
Název kapely se skládá ze dvou sanskrtských slov – atma, což znamená osoba, a sfera - to, co osobu obklopuje. Tento výraz tedy vyjadřuje něco, co obklopuje osobu – její vnitřní svět, prožitky a emoce. Zvuk kapely je kombinací protichůdných hudebních stylů. Na jedné straně z něj vyzařuje sametová jemnost a lehkost, na druhé straně syrová energie a síla. Hudba AtmAsfery vychází z původních melodií s kořeny v mnoha částech světa, jejichž orchestrální provedení vyznívá při jejím vystoupení naprosto jedinečně. Každý koncert je pro tyto muzikanty novou událostí, při níž se ve svém hudebním projevu plně soustředí na vytvoření “atmosféry“ vzájemného porozumění s posluchači.

www.atmasfera.com


STROMBOLI
Znovu oživlá legenda z osmdesátých let vydala nové už platinové CD Fiat Lux. Po úspěšném vystoupení ve vyprodané O2 aréně  absolvovala řadu sólových koncertů na letních scénách a festivalech. Sklízela ovace např. na Colours  of Ostrava,  na Buchlovském hudebním létě, Vysočina festu, Rock bounty festivalu, Rock for People 21 a dalších. V rámci vystoupení na hradě Loket vstoupila do Beatové síně slávy. Skupina se představí v původní sestavě Michal Pavlíček, Bára Basiková, Klaudius Kryšpín, Jiří Veselý a Vendula Kašpárková. Posluchači se mohou těšit na osvědčené skladby jako Veliké lalulá, Osiřelá košilela, Ó hory, ó hory, Carmen a mnoho dalších, ale i pár skladeb z posledního CD.

facebook.com/stromboli.cz/

všeobecné podmínky pořadatele

  1. Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje. V případě zrušení koncertu/festivalu je třeba uplatnit nárok na vrácení vstupného na místě, kde byla vstupenka zakoupena.
  2. Pořadatel nenese žádnou odpovědnost za škody způsobené na věcech, ani za újmu na zdraví. Vlastník vstupenky si je vědom všech rizik spojených s akcí a zříká se všech nároků na pořadatele koncertu/festivalu a na kohokoliv z jeho zaměstnanců nebo zástupců. Toto zahrnuje, mimo jiné, hmotné škody, krádeže, tělesné škody a další.
  3. Osobám mladším 12 let je vstup povolen pouze v doprovodu dospělé osoby.
  4. Kvůli bezpečnosti není do areálu dovoleno vnášet jakékoliv skleněné láhve, plastové láhve nad 0,5 l (výjimka pro děti do 6let), plechovky, zbraně, tyče, pruty a další předměty, které by mohly být pořadatelem označeny za nebezpečné. Pořadatel si vyhrazuje právo osobní bezpečnostní kontroly.
  5. Do prostoru konání akce je zakázáno nosit magnetofony, profesionální fotoaparáty, filmové kamery či videokamery. Pořizování audio a video záznamů je zakázáno!
  6. Pejsek na festival může, ale pouze s vodítkem a náhubkem.
  7. Pořadatel a umělci si vyhrazují právo filmového, televizního nebo video záznamu koncertu. Návštěvník zaznamenaný na dokument může být dále zveřejňován bez dalšího upozornění a finanční náhrady.
  8. Vstupenka pozbývá své platnosti po opuštění prostoru akce. Nelze se navrátit s použitou vstupenkou. Každý návštěvník bude označen páskou, která slouží zároveň jako vrácenka. Tato páska je nepřenosná. Poškozená páska je neplatná.
  9. Padělání vstupenek je nepřípustné a trestá se podle zákona.
  10. Návštěvníci musí respektovat pokyny pořadatelů a pořádkové služby!
  11. Je dovoleno vstupovat pouze do prostor amfiteátru Na Stráni v areálu Valašské dědiny.
  12. Změna programu je vyhrazena.
  13. Osobám mladším 18 let zákaz konzumace alkoholu. Silně podnapilé osoby, které svým chováním ohrožují ostatní, a také osoby, které svým chováním ohrožují ostatní, budou z areálu vyvedeny bez nároku na vrácení vstupného.
  14. Zakoupením vstupenky návštěvník souhlasí s organizačním řádem a pokyny pro návštěvníky festivalu.
  15. Zhoršení počasí není důvodem k vrácení vstupného.

Upoutávka VF 2016 Hitrádio ORION (mp3)

Videospot VF 2016