Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

ALASDAIR BOUCH

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
21. 8.
Neděle

18:00

hudební altán

bez vstupného

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Neděle 21. srpna 2016 - 18:00 - hudební altán

ALASDAIR BOUCH

Alasdair Bouch je anglický autorský písničkář. Muzikantem na plný úvazek se stal teprve před šesti lety, ale s vystupováním jako frontman má více než 20 let zkušeností. Během této doby si vytvořil pověst jako zpěvák s nezaměnitelným hlasem. Jeho styl je těžko definovatelný; mísí se v něm alternative-folk, melodický rock a hard blues. Jelikož je Alasdair světoběžníkem s kytarou v ruce, je jasné, že se v textech objevují zkušenosti, které při dlouhých cestách prožil. Během posledních let hrál Alasdair běžně 150 vystoupení ročně, a to jak na samostatných koncertech, tak i na festivalech.

Bez vstupného. Koncerty v rámci projektu Hudební altán 2016 proběhnou v případě nepříznivého počasí v sále Společenského domu.

detaily

Pravidelně navštěvuje Německo, Rakousko, Polsko, Francii, Belgii, Velkou Británii, Švýcarsko a také Českou republiku. Jeho debutové folk-bluesové album First Person Singular, druhé soul-rockové album Second-Hand Lullabies a později také třetí rock-bluesové album Third Time Lucky doslova svedly posluchače. V současnosti je Alasdair na turné ke své aktuální alternative-folk desce Go Forth!. Tato čtvrtá deska je plná songů, které by dokázaly dojmout i toho největšího pesimistu. Všemi očekávané páté album vychází začátkem roku 2016. Jeho intimní a vášnivé živé koncerty ohromily široké obecenstvo a nenechaly ani nejpřísnější kritiky na pochybách o tom, že Alasdair patří ke světové špičce.

Diskografie: