Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

ROŽNOV MĚSTO KOLOBĚŽEK - ZÁPIS DO KNIHY REKORDŮ

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
10. 9.
Sobota

13:00

Masarykovo náměstí

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 10. září 2016 - 13:00 - Masarykovo náměstí

ROŽNOV MĚSTO KOLOBĚŽEK - ZÁPIS DO KNIHY REKORDŮ

Každý, kdo poprvé přijel do Rožnova pod Radhoštěm, si toho všiml. Po ulicích a chodnících města se prohánějí nikoli cyklisti, ale koloběžkáři. Tento fenomén patří mezi nejviditelnější atributy našeho města a proto jsme se rozhodli, že využijeme tento potenciál a pokusíme se zapsat do České knihy rekordů (Agentura Dobrý den) v počtu koloběžek (samozřejmě s jezdcem) na jednom místě. Koloběžkový den nabídne na náměstí a v jeho okolí pro občany i turisty několik atrakcí. Bude instalována pojízdná rampa, na které své umění předvedou akrobatičtí koloběžkáři. Ulicemi města proběhnou amatérské závody v několika věkových kategoriích a jako doprovodný hudební program vystoupí se svou kapelou jeden ze slavných koloběžkářů - Štěpán Urban, kterého zajisté znáte ze soutěže SuperStar. Vyvrcholením bude (doufejme že úspěšný) zápis  do knihy rekordů agentury Dobrý den a nebude chybět ani masivní tombola s hlavní cenou - profi koloběžkou od místního výrobce. Celou akci moderuje Tomáš Gross. Akci pořádá T klub - kulturní agentura ve spolupráci s městem Rožnov pod Radhoštěm a firmou MIBO.

Děkujeme firmám MIBO, Free sport - Ivana Ondrušová, Lakovna Hajdík, Intersport - Zdeněk Prorok, Rožnovské pivní lázně, Petyša sport, RožnovBike, Izolace Moural, VA&JA a Městu Rožnov pod Radhoštěm za podporu.

POZOR SOUTĚŽ!
Kdo uhádne s největší přesností, kolik se sejde lidí s koloběžkou 10. září při pokusu o rekord na rožnovském náměstí, získá 2 vstupenky na libovolnou akci TKA do konce roku 2016. Tipovat je možno emailem na tka@tka.cz, nebo na našem facebookovém profilu. Výsledek oznámíme v pondělí 12. září, výherce budeme kontaktovat.

Certifikát o vytvoření rekordu (PDF)

detaily | video | propozice   tisková zpráva

Časový harmonogram události:
13:00 - 14:00 Registrace závodníků na závody "Scooter record cup"
14:00 - 16:00 Závody v jednotlivých kategoriích
16:00 - 16:30 Vyhlášení výsledků závodů, odměny pro všechny dětské závodníky(kategorie 1 až 3) a první tři z ostatních kategorií.
Od 14:00 průběžně do 16:30 bude probíhat registrace koloběžek a odrážedel k rekordu - každý účastník obdrží číslovanou rekordní samolepku.
16:30 - 17:00 Vyhodnocení rekordu
17:00 - 17:30 Losování tomboly (hlavní cena koloběžka Malaga z MIBO)
17:30 - 18:00 Vystoupení Heart2beat a Static Breakers
18:00 - 19:00 Koncert Štěpána Urbana

Hlavní cena v tombole:

Na náměstí bude zajištěn prodej občerstvení. Lístky do losování o ceny zakoupíte na místě v baru TKA.

Kategorie pro amatérský závod koloběžek:

  • 3 - 5 let

  • 6 - 8 let

  • 9 - 11 let

  • 12 - 14 let

  • 15 - 18 let

  • 18 + MUŽI

  • 18 + ŽENY

Trasy jsou vyznačeny na přiloženém plánku barevně, trasu pro dospělé pojedou ženy dvakrát, muži třikrát. Další podrobnosti najdete v propozicích závodu, prosíme všechny účastníky, aby si je přečetli předem.