Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Tonya Graves s kapelou

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
14. 10.
Pátek

20:00

Společenský dům

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 14. října 2016 - 20:00 - Společenský dům

TONYA GRAVES S KAPELOU

Tonya Graves, zpěvačka funkových Monkey Business, pátá v žebříčku nejvýraznějších anglickomluvících Pražanů, se v loňském roce vyznala ke své lásce k blues. Před čtyřmi lety se sólovým debutem neuspěla, když její taneční deska "I'm The Only Me" nezaznamenala moc pozitivních ohlasů, ale o "Back to Blues", vydané Supraphonem, to už neplatí. Jedná se o kompilaci bluesových písní převzatých od největších legend tohoto hudebního žánru (B.B. King, E. Presley, J. Hendrix, Dolly Parton...) a Tonya se v nich skutečně našla a dokázala, že je dokáže skvěle interpretovat.
Ondřej Hricko v recenzi pro Musicserver.cz mimo jiné napsal: "Že by se některá předělávka Tonye Graves zcela nezdařila, se neděje. Každá píseň je interpretovaná se zjevnou láskou k žánru, úctě k originálu, ale i se zdravou dávnou vlastní invence. Nebude to deska pro masy. České publikum sice blues rádo nepopiratelně má, což dokázalo i při křtu alba v pražském Paláci Akropolis. Přece jen ale není tak mainstreamově žádané jako za oceánem a není pro něj u nás tak široké cílové publikum. To ovšem neznamená, že je vydání takto sympatické nahrávky zbytečné. Pro milovníky žánru i pro ty, kteří mají rádi procítěnou kvalitní hudbu, je album povinností. "
V rámci tradičního podzimního Jazzmenu jsme se rozhodli pro vás zajistit koncertní verzi tohoto programu.

Vstupné v předprodeji s místenkou: 230 Kč, v den akce a na místě s místenkou: 270 Kč. Rezervace již probíhá. Předprodej vstupenek začíná 19. září v T klubu a v TIC. Od 29. srpna prodáváme v T klubu rovněž permanetky na celý festival Jazzmenu v ceně 720 Kč.

detaily | video

Kapela vystoupí ve složení:
Tonya Graves - zpěv
Jakub Zomer - klávesy
Martin Landa - basa
Pepa Flores - kytara
Ondra Sluka - bicí