Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Všesvatský jarmark

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
21. 10.22. 10.

00:00

Masarykovo náměstí

ilustrační obrázek

Pátek 21. a sobota 22. října 2016 - Masarykovo náměstí

VŠESVATSKÝ JARMARK

Tradiční Všesvatský jarmark pořádá v pátek 21. 10. a v sobotu 22. 10. na Masarykově náměstí v Rožnově pod Radhoštěm T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, ve spolupráci s městem Rožnov pod Radhoštěm. V pátek v 10.00 hodin jarmark oficiálně zahájí starosta Rožnova pod Radhoštěm Radim Holiš spolu s dalšími členy vedení města a také se zástupcem rožnovské farnosti. Ve dvoudenním doprovodném programu se na pódiu v centru náměstí představí například děti z rožnovské Základní školy 5. května, cimbálové muziky Polajka a Radhošť, swingový orchestr Swingtime band z Frenštátu pod Radhoštěm, rožnovský písničkář Ptakustik s kapelou a hudební skupina Vagaband z Valašského Meziříčí.

Po oba dny více než stovka prodejců nabídne tradiční jarmareční zboží jako kytice, květinové vazby, keramiku, svíčky, sýry, perníčky, masné výrobky, množství občerstvení a mnoho dalšího zboží, které neodmyslitelně k městskému jarmarku patří.

Pro děti bude v průběhu jarmarku připraven stánek s tvořivými dílničkami.

časový harmonogram | video

Pátek 21. 3.

10.00 hodin - oficiální zahájení starostou města Radimem Holišem, zástupcem rožnovské farnosti a vystoupení dětí ze ZŠ 5. května

11.30 hodin - cimbálová muzika Radhošť

16.30 hodin - Ptakustik s kapelou

18.00 hodin - hudební skupina Vagaband

Sobota 22. 3.

10.00 hodin - cimbálová muzika Polajka

12.30 hodin - swingový orchestr Swingtime band