Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Repetitor, Innoxia Corpora, My Dead Cat

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
5. 11.
Sobota

20:00

T klub

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 5. listopadu 2016 - 20:00 - T klub

REPETITOR, INNOXIA CORPORA, MY DEAD CAT

20:00 Innoxia Corpora
20:45 My Dead Cat
21:45 Repetitor

Po loňském úspěšném koncertě před Shilpou Ray se k nám vracejí Repetitor. Podpoří je brněnští My Dead Cat a místní Innoxia Corpora.

Repetitor je srbská alternativní rocková kapela fungující od roku 2005. Na domácí rockové scéně patří mezi jedny z nejúspěšnějších kapel. Ana-Marija, Milena a Boris, reprezentanti takzvané Nové srbské vlny svádí svůj zhudebněný boj se světem prostřednictvím energických post-punkových rytmů a ostrých garážových melodií.

Vstupné pouze na místě 130 Kč.

detaily | video

Repetitor rozhodně představují to nejlepší z bělohradské alternativní rockové scény. Mix heavy rock'n'rollu, post-punku a všeho mezitím zabalený v silných riffech a nekompromisních vokálech. Přímočaré, ale rozmanité songy postupně budují rotující zvukovou stěnu a navazují na to nejlepší z tehdy ještě jugoslávského punku sedmdesátých a osmdesátých let, byť pozorný posluchač zaregistruje i vlivy od Mudhoney, Fugazi a Sonic Youth po Pixies a Black Sabbath.

V ČR/SK se ukázali v nedávné minulosti několikrát, (včetně festivalů jako Rock For People nebo Pohoda). Momentálně pravidelně objíždějí EU, měli turné v Číně, evropské turné k novému (vychází v září) albu proběhne v listopadu a zastaví se na něm i u nás.