Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

...VSTUPTE!

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
29. 11.
Úterý

19:00

Společenský dům

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Úterý 29. listopadu 2016 - 19:00 - Společenský dům

...VSTUPTE!

Agentura Harlekýn Praha

Neil Simon má vzácnou schopnost vidět pod komickým vnějškem svým postavám do duše a hledá v nich to podstatné – lidské. „Nikdy nezačínám psát s úmyslem napsat komedii a vždy začínám napřed promýšlet všechny tragické rysy svých postav,“ říká autor. Dodejme jen, že najednou je z toho legrace. Dobrá legrace. Ono totiž – párkrát se srdečně zasmát vůbec není pro život diváka málo významné. Komedie …Vstupte! je o nekončících patáliích dvou klaunů na penzi. Willie Clark a Al Lewis – slavné komické duo „The Sunshine Boys“ z éry vaudevillu. Po jedenácti letech se mají opět sejít a pro televizi natočit nejzdařilejší číslo – je to vlastně jejich labutí píseň. Staří pánové se ale nemohou stále dohodnout, ačkoliv se v podstatě mají rádi, vzájemně se jen dráždí a vůbec není jisté, jak to s oběma tvrdohlavci nakonec dopadne.

Hrají: Petr Nárožný, Ladislav Mrkvička, Jan Čenský  a Libuše Švormová. Režie: Pavel Háša

Překlad: Ivo T. Havlů

Vstupné s místenkou, první polovina sálu: 390 Kč, druhá polovina sálu: 370 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od čtvrtku 27. října v T klubu a TIC.