Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

HRDÝ BUDŽES

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
14. 12.
Středa

19:00

Janíkova stodola

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 14. prosince 2016 - 19:00 - Janíkova stodola

HRDÝ BUDŽES

Vstupenky na divadelní představení Hrdý Budžes jsou vyprodány. Kapacita sálu Janíkovy stodoly neumožňuje uspokojit všechny zájemce. Doporučujeme rezervovat se jako náhradník. Vstupenky uvolňujeme, pokud si někdo vstupenku nevyzvedne v termínu, potom kontaktujeme náhradníky.  A stává se také, že někdo onemocní a vstupenku nám nabídne k odprodeji, nebo přinese vstupenku až na místo. Pokud nejste zdaleka, můžete zkusit štěstí.

Dramatizace úspěšné stejnojmenné prózy spisovatelky Ireny Douskové. Hrdinka příběhu, žákyně druhé třídy základní devítileté školy Helenka Součková, nás zkoumavým i naivním pohledem osmiletého dítěte sugestivně provází tragikomickými roky husákovské normalizace, tak jak se na počátku 70. let promítala do světa dětí i dospělých. Na pozadí prostředí školy a divadla v jednom „nejmenovaném“ okresním městě se odvíjí sled komických příhod, trapných zážitků, drobných i větších neštěstí, které malá Helenka nejen prožívá, ale zároveň je s bezprostředností svému věku vlastní hodnotí a komentuje. Barbora Hrzánová – Cena Thálie 2003 za mimořádný ženský jevištní výkon za roli Helenky Součkové.

Hrají: Helenka Součková - Bára Hrzánová, žena, soudružka, maminka, babička, paní učitelka - Jarmila Vlčková, muž, soudruh, tatínek, dědeček, Pepíček - Libor Jeník.

Vstupné s místenkou, přízemí: 410 Kč, balkon: 390 Kč. Rezervace byla možná přes webové stránky TKA od 26. července 2016. Předprodej vstupenek začal 14. listopadu 2016 v T klubu a TIC.