Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

JIŘÍ KOLBABA – VELKÝ OKRUH JIHEM AFRIKY

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
6. 12.
Úterý

19:00

kino Panorama

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Úterý 6. prosince 2016 - 19:00 - kino Panorama

JIŘÍ KOLBABA – VELKÝ OKRUH JIHEM AFRIKY

Klub cestovatelů

Klub cestovatelů je vyprodán. Doporučujeme zarezervovat se jako náhradník. Kapacita sálu kina domu neumožňuje uspokojit všechny zájemce. Vstupenky uvolňujeme, pokud si někdo vstupenku nevyzvedne v termínu, potom kontaktujeme náhradníky.  A stává se, že někdo onemocní a vstupenku nám nabídne k odprodeji, nebo přinese až na místo. Pokud nejste zdaleka, můžete zkusit štěstí. A pro takové zájemce, kteří jsou ochotni si donést vlastní karimatku a sednout si v sále kina na zem, doprodáme na místě cca 10 vstupenek.

Další pozoruhodné setkání s jedním z nejznámějších cestovatelů - dobrodruhem Jirkou Kolbabou. Návštěva Afriky je plná vzrušení ze splněného snu. Expedici zahájíme na Viktoriiných vodopádech v Zimbabwe. Přejedeme a posléze přeletíme do delty řeky Okavango v Botswaně. Ve Svazijsku budeme obdivovat pestrobarevné tanečníky. Cestu po Jihoafrické republice začneme v Kapském městě. Ustrneme nad množstvím zvířat v Krugerově parku i u tučnáků při cestě na mys Dobré naděje. V Namibii prožijeme dobrodružství s kočkovitými šelmami a s tajuplnou Afrikou se rozloučíme v kouzelné poušti Sossusvlei.

Vstupné v předprodeji s místenkou: 160 Kč, v den akce a na místě s místenkou: 190 Kč. Rezervace byla možná přes webové stránky TKA od 29. února 2016. Předprodej vstupenek začal 25. října v T klubu a v TIC.