Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Dirty Sound Magnet

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
20. 1.
Pátek

20:00

T klub

ilustrační obrázek

Pátek 20. ledna 2017 - 20:00 - T klub

DIRTY SOUND MAGNET

Ze Švýcarska k nám dorazí švýcarští rockeři, jejichž hudba osciluje mezi psychedelickou atmosférou a tvrdými rockovými riffy podpořenými muzikantským uměním.

Recenze z Sonic Abuse: Dirty Sound Magnet: skvělý název, skvělá kapela a skvělý zvuk. Nerekonstruovatelným zvukem prvotního rock 'n' rollu kapela již ohromila první nahrávkou a teď jsou zpátky, aby vydali další peklo inspirované zvukem sedmdesátek. Šest skladeb, dvacetiminutové EP, "Bloop".
Co vyčleňuje DSM z davu je, že nikdy nezní jako úplné retro. Ve skladbě "Chocolate Woman" kapela sahá až k nemorálnosti jako Led Zeppelin svazuje ho do metadonem poháněného našlapaného blues, které tě donutí tančit, křepčit nohama a křičel nahlas s potěšením pokaždé, když se rozsvítí. "Pagan Hill 's" je trochu jiná s postupným zpěvem a subtilní, vynikající prací kytary, takový kříženec Led Zeppelin a Pink Floyd, to toho všeho tremolový náklad kytary a prostorný vokál znějící jednu minutu, aby ho přerušil přehlušující sbor. Je to ten druh hard rockového eposu, který vám dá to, co od kapely očekáváte, nic víc, a to sakra zní jako vzrušující, jako když jste slyšel tyto týpky poprvé. Další na řadě je bezstarostná, bluesová "21st Century Witch", což je dráha, která vychází z mixu starého blues a King Crimson z období "In The Court Of The Crimson King".
Celkově skvělá deska, přátelé.

Vstupné pouze na místě 50 Kč

video

Oficiální videoklip ke skladbě Chocolate Woman:

Oficiální videoklip ke skladbě Western Lie: