Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

OD ALJAŠKY PO OHŇOVOU ZEMI – 3. ČÁST

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
19. 1.
Čtvrtek

19:00

T klub

dobrovolné vstupné

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 19. ledna 2017 - 19:00 - T klub

OD ALJAŠKY PO OHŇOVOU ZEMI – 3. ČÁST

Klub cestovatelů: Jižní Amerika – jižní část - Argentina, Chile, Uruguay, Brazílie, Paraguay

Po Severní a Střední Americe přichází na řadu Jižní Amerika, která svými přírodními krásami jistě nezůstane pozadu. Naopak, naši cestovatelé zde objevili nádherné přírodní scenérie, s jakými se nikde na světě ještě nesetkali. Romča a Marek Treterovi si na vlastní kůži ověřili, že Jižní Amerika je skutečně kontinentem s mnoha NEJ, a to právem.
Začneme v NEJjižnějším městě světa Ushuaia, zhlédneme NEJkrásnější horské štíty ve věčně větrné Patagonii, přes rozsáhlou pampu se dostaneme do NEJevropštějšího města kontinentu, Buenos Aires, nebo-li Paříže Jižní Ameriky.
Lodí přeplujeme NEJvětší  estuár světa do Uruguay, v Paraguay navštívíme NEJvětší  hydroelektrárnu 20. století na jezeře Itaipú, a nevynecháme ani nedaleké Iguazu Falls, které se řadí mezi NEJvětší systém vodopádů na Zemi.
Dále se vydáme do NEJnavštěvovanějšího města Jižní Ameriky – Rio de Janeira a s promítáním se rozloučíme na brazilsko-bolivijské hranici v NEJvětším mokřadu světa Pantanal, perlou fauny a flóry tohoto kontinentu. 14. září nás bude čekat  poslední setkání s Markem a Romčou - OD ALJAŠKY PO OHŇOVOU ZEMI - 4. část – Jižní Amerika – severní část.

Příznivci geocachingu mohou přijít v 18 hodin na Geoevent v T klubu.  Od sedmi hodin na něj KLUB CESTOVATELŮ naváže. Bar bude otevřen od 17.45 hodin.

Vstupné dobrovolné.