Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

BOSÉ NOHY V PARKU

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
13. 4.
Čtvrtek

19:00

Společenský dům

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 13. dubna 2017 - 19:00 - Společenský dům

BOSÉ NOHY V PARKU

Agentura Harlekýn

Mezi novomanžely to zkrátka správně jiskří, ať už se hádají či milují.

Nejnovější inscenace divadelní hry Neila Simona, kterou možná znáte z filmového zpracování s Jane Fondovou a Robertem Redfordem.

Líbánky skončily. Mladí novomanželé Viktorie a Pavel se vydávají na dlouhou trať každodenní manželské rutiny a začínají si budovat společné hnízdečko lásky. Jde o to, jak přežít první společnou noc v nezařízeném maličkém bytě v pátém poschodí bez výtahu, kde není ani postel a kam zatéká a fičí a nefunguje topení. Jak vůbec přežít vztah a život ve dvou, když protiklady se, jak známo, přitahují? Do příběhu mladých novomanželů brzy vstupuje jejich soused, exotický sukničkář Hektor, a Viktoriina konzervativní matka Ester, která znovu zahoří mateřskou láskou. Manželství zažívá opravdový křest ohněm. 

Bosé nohy v parku nabízejí úžasnou podívanou na první novomanželské trable, které jsou podány s vtipem a nadhledem, a divák se baví od začátku až do konce.

Hrají: Anna Linhartová, rožnovský rodák Radúz Mácha, Veronika Freimanová, Rudolf Hrušínský. Režie: Kateřina Iváková.

Vstupné s místenkou, první polovina sálu: 400 Kč, druhá polovina sálu: 380 Kč. Rezervace od 25. 1. Prodej od 13. 3. v T klubu a v TIC.