Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Katarzia - přesunutý sólový koncert

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
1. 4.
Sobota

20:00

T klub

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 1. dubna 2017 - 20:00 - T klub

KATARZIA - SÓLOVÝ KONCERT

(alternativní písničkářka, SK)

Když před lety hudební redaktor Pavel Klusák na svém facebookovém profilu uvedl svůj aktuální objev, do té doby neznámou slovenskou zpěvačku a kytarisku Katarínu Kubošiovou, všichni zbystřili, ale nikdo asi neočekával, jak strmě její sláva poroste a že za pár let bude nucena odvolat klubový koncert kvůli nabídce na vystupování před slavnou francouzkou ZAZ.
V roce 2016 natočila kritiky velice dobře hodnocené, své druhé, album "Agnostika", které zabodovalo v několika výročních hudebních oceněních. V nahrávacím studiu se vystřídali všichni členové její proměnlivé kapely: Marek Minárik, Martin Valihora, Albert Romanautti, Vladko Milkáš, Lukáš Mutňanský a Petr Hanák.
Její hudba a výraz se pohybují mezi tichou melancholií a expresivním vyjádřením. V textech rozebírá témata mezilidských vztahů, volnost a svobodu v kontrastu se zakódovanými společenskými předsudky a výchovou v rodinné buňce.
Slovenský hudební publicista Oliver Rehák v deníku SME (dnes již DenníkN): “Sama si robí hudbu aj texty, poväčšinou na pódiu okrem nej nik nie je. Iba ona s gitarou, takmer vždy s iným pestrofarebným imidžom. (…) Inak povedané, Katarína Kubošiová vystupujúca pod menom Katarzia je na našej scéne zjavom, ktorý sa nedá prepočuť ani prehliadnuť.”
Jedním z vrcholů její tvorby byl společný koncert se Slovenským symfonickým orchestrem na Devíně. Pro album David Koller & friends natočila vlastní verzi skladby "Záchranář". V březnu vyjíždí na velké turné se svou doprovodnou kapelou a souputníky Billy Barman, aby si za ním udělala pověstnou tečku sólovým vystoupením v T klubu.

Vstupné v předprodeji: 140 Kč, v den akce a na místě: 160 Kč. Rezervace od 15. 1. 2017. Prodej vstupenek probíhá od 1. března do 31. března v T klubu a v TIC.

detaily | video