Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

DOPRAVA

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
4. 10.2. 1.

18:00

Galerie Na Radnici

bez vstupného

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 4. října 2017 až úterý 2. ledna 2018 - Galerie Na Radnici

T klub – kulturní agentura ve spolupráci s městem Rožnov p. R. a Berounskými fotoriky si vás dovolují pozvat na výstavu 

DOPRAVA

Volné sdružení fotografů pocházejících původně z Berouna, později i z okolí, které nyní již zasahuje přes Prahu až na Moravu, vzniklo v roce 2001. Už v roce 2002 první členové uspořádali svoji výstavu v Holandském domě v Berouně.

detaily

„Od té doby každým rokem vystavujeme své fotografické přírůstky, v posledních letech tradičně v Muzeu Českého krasu. Kromě každoroční společné výstavy se každý z fotografů zaměřuje na své individuální projekty, a tak díla berounských Fotoriků byla vystavována od Paříže přes německý Goslar, Prahu až po Loděnice, Želkovice či Truskavnu. Přestože se jedná o lidi různých profesí, zájmů a fotografického zaměření, zájem o fotografii je dostatečným spojujícím prvkem. Každý z autorů se i fotograficky věnuje různým tématům. Někdo rád fotí krajiny, druhý svět zvířat či portréty hudebníků, další preferuje dokument obyčejného života, jiný rád fotí zátiší, rodinnou fotografii či akty. Většina pak umí zachytit nezapomenutelné okamžiky domácích i exotických dovolených. Všechny nás spojuje fotografický pohled na svět, radost mluvit o fotografiích a prohlížet úlovky ostatních fotografů nehledě na to, že rádi věnujeme čas potkávat se na našich setkáních či na různých výstavách i věhlasnějších autorů. V posledních letech jsme si ztížili úkol prezentovat své fotografie tím, že volíme jedno téma výstavy. Je pak zajímavé pozorovat různé pojetí jednotlivých autorů. Jednotícím slovem loňského roku byla doprava.“

Josef Bosák, klub berounských Fotoriků 

Výstava začíná 4. října a potrvá do 2. ledna 2018 v Galerii Na Radnici v budově MěÚ na Masarykově náměstí. Je otevřena pondělí, středa 8-17 hodin, úterý, čtvrtek a pátek 8-14 hodin.