Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

PRACHY? PRACHY!!

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
24. 1.25. 1.

19:00

kino Panorama

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 24. a čtvrtek 25. ledna 2018 - 19:00 - kino Panorama

PRACHY? PRACHY!!

Divadelní spolek CHAOS z Valašské Bystřice

Komedie o tom, jak nalezený kufřík s obrovskou částkou peněz dokáže rozmetat poklidný život spořádaného manželského páru a vidina bohatství nastartuje rozpory nejen v rodině samotné, ale postupně do problému vtahuje i ostatní aktéry. Geometrickou řadou narůstá řetězec lží, výmluv a vydírání. Napětí se stupňuje a s ním taky graduje i humor. Ukazuje se, že ponechat si špinavé peníze je těžší než se k nim dostat!

Pokud si tedy myslíte, že den, kdy se vám náhodou v ruce ocitne kufřík plný peněz, bude tím nejšťastnějším v životě, JSTE NA OMYLU!  A tahle komedie anglického střihu vás o tom zaručeně přesvědčí!

Přijďte se podívat na poněkud netypickou oslavu narozenin v bláznivé komedii, z typicky anglického prostředí!

Osoby a obsazení: Henry Perkins – Jaromír Veith, Jean Perkinsová – Jana Křesťanová, Betty Johnsonová – Marie Veithová, Vic Johnson – Jan Závorka, Bill – Miroslav Cáb, Slater – Josef Rýdl, Davenport – Josef Šturma, Chodec - Milan Jurajda.

Vstupné s místenkou, první polovina sálu: 110 Kč, druhá polovina sálu: 90 Kč. Prodej v T klubu, v TIC nebo online od 9. 1. od 8:30 hodin. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.