Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Z Rožnova do světa - chytře, levně, často

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
10. 5.
Čtvrtek

19:00

kino Panorama

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 10. května 2018 - 19:00 - kino Panorama

Z ROŽNOVA DO SVĚTA - CHYTŘE, LEVNĚ, ČASTO

Klub cestovatelů - Hana Machalová

Praktický návod na levné cestování šitý Rožnovu na míru. Než si koupíte svou letní dovolenou - přijďte se podívat na možnosti, o kterých jste možná dosud neměli tušení.
Přednáší Hana Machalová, která boří mýty o tom, že cestování je drahé, časově náročné a nebezpečné. Ukáže všechny fígle jak získat levné jízdenky, letenky a ubytování. Některé jsou k mání zdarma, některé jen za pár korun. A to vše přímo z Rožnova kdykoliv v roce i pokud máme jen pár dnů dovolené, závazky a hluboko do kapsy. Hanka obletěla 7x zeměkouli a navštíví kolem 16 zemí ročně. Podle jejího návodu si můžeme splnit cestovatelské sny o exotických destinacích, letět k moři klidně 4x do roka a víkendy trávit v evropských metropolích.
Poradí, jak získat odhodlání vyrazit na vlastní pěst, jak přesvědčit blízké, že se bezpečně vrátíme domů, jak překonat jazykovou bariéru a jak řešit, když nemáme s kým jet. Ať jste dobrodruh snící o cestě na vzdálený kontinent nebo plánujete rodinnou dovolenou u moře, či romantický víkend, po této přednášce se budete dívat na cestování úplně jinak.
Doporučujeme si vzít notýsky na poznámky - jde o velmi praktickou přednášku, kde si každý něco najde.

Vstupné v předprodeji s místenkou: 130 Kč, v den akce a na místě s místenkou: 150 Kč.

Prodej vstupenek  v T klubu, v TIC a online od 10. 4. 2018 (8:30)
Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.

detaily