Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Let‘s Go!

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
4. 4.
Čtvrtek

18:00

Evangelický kostel

Koncert amerických spirituálů v podání česko-americké vokální skupiny.

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 4. dubna 2024 - 18:00 - Evangelický kostel

Let‘s Go!

Lee Andrew Davison, Tomáš Ludvíček, Veronika Mannová, Marek Frič
 

Americké spirituály – písně víry a naděje - bez doprovodu nástrojů (a cappella) v podání česko-americké vokální skupiny, která má za sebou dvě CD a přes 100 uskutečněných vystoupení s těmito emotivními písněmi. 
Spirituály jsou pro ně vášeň, veškerá současná moderní hudba z nich vychází, což jim zpětně umožňuje používat nejmodernější techniky k vyjádření krásy upřímného vyznání. Spirituál je hrdý i pokorný, je obyčejný i důstojný, je společný i sólový, o lásce lidské i Boží.

Lee Andrew Davison
Frontman skupiny Let´s Go! Jí svými impovizacemi, barvou hlasu a temperamentem propůjčuje originální nezaměnitelný „sound“ a umocňuje výslednou přesvědčivost programu souboru. Narodil se ve Spojených státech, v České republice žije řadu let. Je také aktivní na jazzové scéně.

Tomáš Ludvíček
Tenorista naprosto odevzdaný věci, pro kterou se rozhodl, obětující svůj čas i um (počítačový odborník, hudebník, sportovec) na řešení nejrůznějších zapeklitostí spojených s provozem hudební skupiny. Má na starosti průvodní slovo během koncertů seznamující posluchače s obsahem písní a s historií žánru spirituálů.

Veronika Mannová
Altistka vynikajících kvalit s citem pro detail i smyslem pro celek, zkušená z folkové scény, dokáže strhnout živelnou improvizací - osobnost silného a přitom jemného kalibru. Profesí odbornice na zdravou výživu a životní cestu.

Marek Frič
Je vědeckým pracovníkem v oboru akustiky. Řadu let přednáší a publikuje v oblasti diagnostiky poruch hlasu a aplikace psycho-akustických metod ve vokologii. V klinické praxi v oblasti diagnostiky poruch hlasu a sluchu také dlouhodobě pracoval na předních foniatrických pracovištích v SR a ČR. Zpívá basové a barytonové party.

Vstupné v předprodeji: 200 Kč, v den akce a na místě: 250 Kč. Rezervace a prodej v sídle Téčka a v TIC nebo online od 27. 2. od 8:30 hodin. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.