Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

připravujeme

Klub cestovatelů • Veronika Jiříčková: Kuba na koloběžce

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
23. 5.
Čtvrtek

19:00

Vrátnice

Téměř 3000 km na koloběžkách po Kubě, od nevýchodnějšího bodu k tomu nejzápadnějšímu a ještě o něco více.

předprodej od 30.04.2024

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 23. května 2024 - 19:00 - Vrátnice

Klub cestovatelů • Veronika Jiříčková: Kuba na koloběžce

Když jsem se rozhodovala, kam se vydám na svou příští expedici s koloběžkou, měla jsem původně v hlavě zemi na druhé straně planety, ale hlavně jsem chtěla vyrazit někam do světa. Pak se ke mě rozhodl přidat Marek alias Záchranář na cestách a plán se přesunul na Kubu. Byla to země, kde jsme ještě ani jeden nebyli a zároveň jsme se tam oba chtěli podívat. Nevím, jestli bychom se nerozhodli jinak, kdybychom věděli, co nás oba čeká…

Kuba byla hodně divoká už co se týče příprav. Informace o zemi se lišily zdroj od zdroje, nebyli jsme si jistí vůbec ničím. Jisté bylo jen to, že to bude asi velká výzva. Na expedici jsme si vyhradili 2 a půl měsíce a jako cíl jsme si dali přejet celou Kubu z nejvýchodnějšího bodu země na ten nejzápadnější.

Veronika Jiříčková
Jsem celkem normálně nenormální člověk, který má neklidné nohy, což v překladu znamená, že mě moje touha po objevování krás naší planety nenechá chvíli v klidu. Od roku 2018 jezdím na výpravy po světě na koloběžce, začala jsem na Islandu, následovaly výpravy do Irska, pouť do Říma, cesta po Polsku a Česku. Ale ráda se vydám i pěšky do hor nebo někam jen tak na pohodu. A moc ráda o svých cestách pak vyprávím, více info na neklidnenohy.com.

Vstupné v předprodeji 80 Kč, v den akce a na místě 100 Kč. Předprodej od 30. dubna.

PARTNER POŘADU