Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Nebeztebe, Zdendalele, Jan Hlucháň

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
4. 5.
Sobota

20:00

Vrátnice

Písničkáři Moravy, spojte se

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 4. května 2024 - 20:00 - Vrátnice

Nebeztebe, Zdendalele, Jan Hlucháň

Chytrá kniha říká, že Nebeztebe hrají akustický groove až dynamický folkrock, energický, křehký a alternativní současně. Textově lyrický, heterosexuálně dvouhlasný až pouličně pokřikující stejně jako angažovaný. Nástrojů mají minimálně pět a pořád jsou na to tři. Kytaru, basu a kopák většinou valí frontman k čemužto mandolína doprovodně tančí, virbluje a melodicky divočí anžto housle rozvíjí philovu harmonii.

Štěpán Hulc - zpěv, kytary, bass+kick
Terka Šlahařová - zpěv, housle
Vítek Karlas - mandolína, bass

Zdendalele vlastním jménem Zdeněk Socha je vtipně glosující písničkář zabývající se tématy běžného života. Multiinstrumentalista hrající na ukulele, cajon, foukací harmoniku, kazoo, looper a tamburínu. Měl možnost hrát před takovými velikány jako je Vladimír Mišík, Záviš, Pavel Dobeš, Mucha, Lucie Redlová a další. V roce 2023 se zúčastnil hudební soutěže FOLKOVÁ DOLINA kde vyhrál 1. místo.

Jan Hlucháň je písničkář z Valmezu a u nás ho ne náhodou přivítáme poněkolikáté. Hraje hudba, která je kombinací folku a popu, s výraznou, silnou barvou hlasu a dynamickou hrou na elektroakustickou kytaru. Píše o lásce, ztrátě, naději a životě. Jeho písně jsou upřímné a pravdivé a dotýkají se našich srdcí. V roce 2022 vydal své první album s názvem "Limity srdce".

Vstupné: předprodej 100 Kč, v den akce a na místě 150 Kč. Předprodej od 23. 4. 2024 v sídle Téčka, v TIC nebo online.