Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

The Black City ( IT )

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
22. 5.
Středa

19:00

Vrátnice

Fantasticky našlápnutý funk,soul & blues kvarteta z italského Turína 

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 22. května 2024 - 19:00 - Vrátnice

The Black City ( IT )

Kapela vznikla v roce 2015 jako mezinárodní sestava (aktuálně Američan, dva Italové a Kubánec) O čtyři roky později vydávají debutovou desku Wake Up! The Funk  live záznam z turné  "The Pulpy Funky Show"  a v roce 2020 EP Shankara. Skvělý vynikající kubánský bubeník,držící strojový rytmus, spolehlivý basák hrající výrazné melodické linky a drobný americký kytarista, který pojal svůj styl jako mix kytarové hry T-Bonea Walkera, Franka Zappy a Freddieho Kinga. Pro české turné je kapela rozšířena o saxofonistu.

Nakaženi charakteristickým funky groovem, který rozhýbe každého, ať už se jedná o jakékoli místo, výsledek je stejný... dav tančí a skvěle se baví. Toto je efekt Černého města; přenesou své publikum tam, kde žije hudba. Hráli mimo jiné jako posila pro Lolu Gulley, legendární Queen of the Blues z Atlanty, Georgia (USA) a Evelyn Rubio, hráčku na saxofon a zpěvačku z Texasu.
Martin Craig – kytara, zpěv, Paolo Parpaglione – tenor saxofon a zpěv, Yoel Soto – baskytara, zpěv a Caldero – bicí, zpěv

Vstupné na sezení s místenkou nebo na stání bez místenky za 250 Kč. Předprodej od 23. 4. od 8:30 online, v Téčku nebo v TIC.