Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

připravujeme

Velká zebra aneb Jak že se to jmenujete?

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
7. 5.
Úterý

18:00

Janíkova stodola

Komedie o tom, proč před problémy (ne)utíkat.

nákupní košík

vyprodáno

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Úterý 7. května 2024 - 18:00 - Janíkova stodola

Velká zebra aneb Jak že se to jmenujete?
Jean-Jacques Bricaire, Maurice Lasaygues

Divadlo Palace

Christian má "nemoc". S každou ženou vydrží jen chvíli. Byl ženatý s Gisele, ale po čase na něj padla hrůza a pocítil nepřekonatelnou potřebu utéct. Aby své svědomí alespoň částečně utišil, uzavřel ve prospěch své ženy vysokou životní pojistku a předstíral, že se na rybách utopil.
Tento trik úspěšně použil v životě dvakrát a právě se ho chystá zrealizovat potřetí. Jenomže tentokrát mu osud postaví do cesty problém v podobě přítele z dětství, který ho pozná podle náhodné fotografie v novinách a navštíví ho.
Christian, který měl vždy vše dopodrobna naplánováno, musí najednou improvizovat a ke své hrůze se ocitá tváří v tvář se svými "vdovami" i novou snoubenkou. Podaří se mu tuto nezávidění hodnou situaci zvládnout i potřetí?

Hrají: Ondřej Vetchý, Jitka Ježková, Jaromír Dulava, Martina Hudečková, Dana Černá a Jiří Štrébl/ Zdeněk Vencl/Zdeněk Velen.
Divadlo Palace

Délka představení: 120 minut (včetně přestávky).

Autorka fotografií: Lucie Vítková, Divadlo Palace

Vstupné s místenkou, přízemí: 500 Kč, balkon: 480 Kč.
Držitelé Rožnovské seniorské karty: 400 Kč.
Prodej v sídle Téčka a v TIC nebo online od 2. 4. od 8:30 hodin. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.