Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

připravujeme

Rožnovské frky

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
20. 7.
Sobota

10:00

Den plný zábavy a srandy

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 20. července 2024 - 10:00 - Městský park, Společenský dům, Brillovka

Rožnovské frky

Smích je koření života a po celou sobotu 20. července si jej můžete užít v rožnovském parku dle libosti. Ve velkém barevném šapitó bude probíhat workshop cirkusových dovedností pro malé i velké, v hudebním altánu bude znít veselá muzika a budou se vykládat vtipy, zapojit se může každý. V ateliéru FRKY na arkádě Společenského domu můžete sami tvořit, nechat si namalovat karikaturu či portrét, nebo si udělat vtipné selfíčko a zábavných atrakcích v parku bude více. To vše volně přístupné, skvěle se budou bavit celé rodiny. Kromě tohoto veselého hemžení přináší Rožnovské FRKY několik unikátních představení, na které si můžete zakoupit vstupenky. V sále společenského domu vystoupí Jirka Hadaš se svým pohádkovým kouzlováním, zazpívá písničkář Jiří Schmitzer a s improdivadlem Jukebox se představí dvojice performerů Roman Blumeier a Saša Stankov. Na nádvoří nedaleké Brillovky proběhne akrobatická show Cirkus Trochu Jinak – On The Road. Takže ráno si rozcvičte bránice, načerpejte kapku lechtacího benzínu, zbytek vtipného koření života na vás čeká v městském parku. Přijďte všichni, malí i velcí, mladí i rozumní, vlasatí i plešatí, vtipálci i bručouni…

Program:

    10:00 Busking Jirka Hadaš - zdarma

➤ 11:00 Jirka Hadaš - pohádkové kouzlování, Společenský dům

    11:00 Frkovník - zdarma

    14:00 Hovaduo, veselý folk-punk - zdarma

➤ 15:00 Cirkus Trochu Jinak - On The Road, akrobatická show, Brillovka nádvoří

    16:30 Frkovník - zdarma

➤ 17:00 Jiří Schmitzer, písničky, Společenský dům

    18:30 Busking Stanko Blumaier - zdarma

    19:00 Frkovník - zdarma

➤ 19:30 Roman Blumaier & Saša Stankov, Jukebox – improdivadlo, Společenský dům

    22:00 Gentlemen´s Club, ska & reggae live band - zdarma

​Po celý den cirkusový workshop, průvod klaunů, báječná kola a ateliér FRKY.

Předprodej vstupenek v Téčku, TIC nebo online od 30. 4. 2024 od 8:30 hodin. V den konání prodej vstupenek ve Společenském domě.

Změna programu vyhrazena.

Jirka Hadaš – Pohádkové kouzlování

S Jirkou Hadašem, prezidentem Českého magického svazu, se naučíte řadu kouzel, s nimiž pak snadno ohromíte své kamarády, přátele a rodinu. Zábavný pořad se skládá jak z mluveného slova, tak z názorných ukázek jednoduchých kouzel s hůlkou, provázky či kartami.

Cirkus Trochu Jinak – On the Road

Novocirkusová inscenace propojující akrobacii s komediálním žánrem. Zábavný a zároveň strhující duel dvou rivalů o přízeň jejich půvabné vyvolené AcroBetky. Během jejich společné cesty snovým světem nového cirkusu poznáte mnoho disciplín, při kterých se vám bude tajit dech – chůze po laně, vzdušná akrobacie (kruh, straps, kostka), cyr wheel, tanec a další.
OnTheRoad úspěšně reprezentuje Česko na zahraničních kulturních festivalech. Mezinárodní premiéra proběhla v roce 2018 na divadelním festivalu v řecké Soluni. Od té doby mohli představení vidět diváci na mnoha tuzemských kulturní akcích, ale také v Belgii, Bulharsku, Itálii, Polsku nebo na Slovensku. Cena publika na italském Milano Clown Festivalu 2019.

Jiří Schmitzer – písničky

Herec a písničkář si získal velkou popularitu svými koncerty, recitály s dvanáctistrunnou kytarou a jeho vlastními písněmi. Sám o své hudbě mluví jako o acoustic-punku, ale je to s mírnou nadsázkou, protože díky své nezařaditelnosti na jeho koncerty chodí jak rockeři, tak milovníci folku či divadelní a filmoví příznivci.

Roman Blumaier & Saša Stankov, Jukebox – improdivadlo

Myšlenka představení je jednoduchá, publikum si přeje a herci hrají, proto Jukebox. Součástí inscenačního týmu je i DJ, který do jednotlivých zadání vstupuje hudebně a navozuje atmosféru, náladu. Herci, DJ a diváci jsou nedílnou součástí každé etudy.

Frkovník

Veselý moderátor vypráví vtipy všeho druhu a láká diváky z publika. Podělte se o váš vtip s publikem…

Hovaduo

Folk-punková kapela a její hodina písní s veselými texty z nové desky Pro každý den s úsměvem.

Gentlemen’s Club

Skvělá party na závěr! Sedmičlenná kapela, která má za sebou dvě dekády na pódiích u nás i v zahraničí a stovky odehraných koncertů hraje ska s přesahy do stylů jako reggae, soul, rocksteady… a taky punk!

Cirkusový workshop

Zábavná výuka cirkusových dovedností v barevném šapitó. Chůze po laně, žonglovaní s míči, hula hoop, roztočení talířů na tyči, házení do klaunské hlavy, házení kruhem na cíl. Kouloplocha, puzzle, obří tužky, zábavné disciplíny jsou určené jak pro děti, tak i dospělé.

Báječná kola

Jízda na bicklech roztodivných tvarů a konstrukčních řešení pobaví velké i malé návštěvníky.

Ateliér FRKY

Karikatury, malování na obličej a veselý fotopoint.

Partneři akce: onsemi

Akce se koná za podpory nadace Synot a pod záštitou hejtmana Zlínského kraje, Ing. Radima Holiše.