Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

SNOW FILM FEST 2021 @ROŽNOV POD RADHOŠTĚM

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
5. 11.
Pátek

18:00

kino Panorama

Večer plný špičkových filmů!

ilustrační obrázek

Pátek 5. listopadu 2021 - 18:00

SNOW FILM FEST 2021 @ROŽNOV POD RADHOŠTĚM

Večer plný špičkových filmů! Sníh, led, adrenalin, extrémní lyžování, zimní lezení, snowkiting, skialpinismus a další zimní šílenosti.

Nejlepší světové zimní filmy zamíří v rámci filmového festivalu Snow film fest během října až prosince do všech českých i slovenských regionů. V letošním ročníků čeká na diváky 6 pečlivě vybraných filmů – finalistů ze zahraničních soutěží. Na své si přijdou vyznavači extrémních zážitků, čerstvého prašanu i milovnici zimní krajiny a silných lidských příběhů.

Ve snímku K2: Impossible descent budou diváci svědky prvního úspěšného pokusu polského borce Andrzeje sjet tuhle nebezpečnou krásnou horu na lyžích. Díky dokumentu Viktor se aspoň na pár minut mohou návštěvnici festivalu podívat na svět očima zkušeného tatranského nosiče a skutečného horala. Krátký animovaný film o dvojici superzáchranářů Horse Piste odlehčí naléhavou atmosféru hor. V dalším filmu se diváci přesvědčí, že k některým svahům prostě cesty nevedou a jediný způsob, jak se k nim dostat je zabalit lyže na raft – Float to ski.
Oba bonusové filmy jsou lyžařské, zatímco snímek Persian Lines diváky přenese do ulic i na svahy pohostinného Íránu, lyžaři ve filmu Crossing Lebanon si vybrali zatím velmi neobvyklou skialpovou destinaci.

18:00 - První filmový blok (přibližně 86 minut)

20:00 - Druhý filmový blok (přibližně 73 minut)

Vstupné na jednotlivé bloky 50 Kč, na celý festival 80 Kč.