Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

EIN KESSEL BUNTES

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
28. 12.
Čtvrtek

20:00

Vigantice

Čtvrtek 28. prosince 2006 - 20.00 hodin - restaurace Tatra ve Viganticích

EIN KESSEL BUNTES

SANSCULOT - Rožnov p. R.
ČERNÍ BERANI - Rožnov p. R.
CAT HEAD - Rožnov p. R.
SPYTIHNĚV - Rožnov p. R.

Sansculot - skupina vznikla na podzim roku 2003. V této době bylo zdravé jádro tehdy pod názvem Exces obohaceno o kytaristu a zpěváka. Toto skupení je žánrově téměř nezařaditelné. "Psycho music s prvky ska ba i metalu," napsal o nás soused. Nicméně bez ohledu na žánr je pokrok a hudební rozvoj znát každou další skladbou. Rovněž znatelným skokem kupředu byla bezpochyby volba přijmout do svých řad vynikajícího trumpetistu. Na mezinárodní přehlídce The Music Progresses - München 2005 jsme obdrželi cenu odborné poroty "Deaf Bach", což nám umožnilo další realizaci a totiž letní festivalové turné po evropských metropolích, na němž jsme prezentovali své nové album a za pařížského pokřiku "Viva revolution" bylo pro fanoušky natočeno téměř dvouhodinové DVD. Tento komplet můžete nyní získat za výhodných 9,99 € na Kesselu:o)

Kapela: Tomáš Bařák - trubka, Václav Janeček - sólová kytara, zpěv, Vít Měrka - sólová kytara, Jan Poruba - baskytara, zpěv, Adam Stolař - bicí.

Černí berani - bombastická scéna, laserová show, exotické tanečnice, gejzíry umělé mlhy, ohňové efekty, nekonečná originalita a maximální vibrace. Zkrátka pořád to samé, na co jste už léta zvyklí. V očekávání útoku armády fanoušků budou servírovány hity z právě vydaného CD "Songy z kurníku".

Kapela: Luboš - sól. kytara, zpěv, Karel - kytara, zpěv, Kečup - basová kytara, zpěv, Best - bicí, zpěv, David - perkuse, zpěv.

Cat head - jejich kára občas škobrtne, jejich prstíky sem tam hrábnou jinam než mají - jenže jejich hudbě nechybí to podstatné něco, co technickou stránku věci dovede rázně odsunout na vedlejší kolej - nepředstírané emoce, strhující nasazení, vlastní hlas i hlava…

Kapela: Mirvis - kytara, Jára - basa, Leňa - bicí, zpěv.

Spytihněv - vitálna a strhujúca hardrocková hudba, postavená na melodicko-rytmickych figurách a na vyraznej zvukovej naliehavosti.

Kapela: Luďa - kytara, zpěv, Radek Němeček - basová kytara, Radek Lysák - bicí, Ivoš Butor - saxofon, Bob Horák - saxofon.

Vstupné v předprodeji 70,- Kč, na místě: 90,- Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 12. prosince v T klubu, v Hudebninách a v knihkupectvích Lukas a Plejáda.

AUTOBUS PRO ODVOZ Z AKCE ZAJIŠTĚN!!!!