Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

VLADIVOJNA LA CHIA & BANANA - Ostrava, LIMBO - Kopřivnice

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
16. 2.
Pátek

20:00

restaurace Harcovna

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 16. února 2007 - 20.00 hodin - restaurace Harcovna

VLADIVOJNA LA CHIA & BANANA - Ostrava
LIMBO - Kopřivnice

Vladivojna La Chia je známá jako zpěvačka a autorka hudby a textů z ostravské skupiny Banana. V r. 2002 vydali první album "Banana" a v r. 2004 druhé album "Trip". V červnu 2006 vyšlo třetí CD pod názvem Valdivona La Chia & Banana - "Jungle", které produkoval německý producent studia "Magic minds music". Vladivojna se skupinou již vystupovala před finskými Waltari (také i v Rožnově p. R.), zahrála si na koncertech Richarda Müllera, Lenky Dusilové… Ta bývá rovněž Vladivojniným častým hostem. Vladivojna také spolupracovala i s dalšími hudebníky, mimo jiné s Lacem Deczim a Cellulou New York. Vladivojna La Chia je také studentkou v intermediálním ateliéru Petra Lysáčka na Institutu Pro Umělecká Studia na Ostravské Univerzitě. Je autorkou všech textů a melodií, ale také výtvarného pojetí všech vydaných CD a mnoha propagačních materiálů. Věnuje se také malbě, kresbě, grafice a jiným výtvarným odvětvím. Každý poslední pátek v měsíci v 19 hodin připravuje vlastní pořad pro Český rozhlas - Vltava.

Složení kapely: Vladivojna La Chia - zpěv, Maro Zemanowsky - basová kytara, Del I Bor - kytara.

Kapela Limbo vznikla na jaře r. 2003 v Kopřivnici. Brzy na to Limbo vystoupilo na několika klubových a festivalových koncertech a natočili své první demo "Vzhůru do Limba". V hudbě Limba se prolínají styly funky, rock pop, psychedelie a to vše v tanečních rytmech a nespoutané energii. Tato zajisté originální kapela má za sebou celou řadu koncertů a jejich produkci jste také mohli sledovat ve vícero regionálních televizích. Několik písní také provází dokument o Emilovi Zátopkovi a s písní "Super sen" se Limbo drželo tři měsíce v hitparádě Českého rozhlasu Olomouc.

Složení kapely: Mirek Přívětivý - zpěv, texty, zvuky; Vilda Kyselý - kytara, zpěv, hudba, texty; Karel Opluštil - baskytara, hudba, texty; Milan Červenka - bicí.

Vstupné v předprodeji: 90,- Kč, na místě: 120,- Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 6. února v T klubu, v Hudebninách a v knihkupectvích Lukas a Plejáda.

!!!!! KONCERT PRO NEMOC ZRUŠEN !!!!!