Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

PŘÁTELSKÉ SETKÁNÍ ALENY VALOVÉ

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
10. 2.
Neděle

16:00

Společenský dům

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázek

Neděle 10. února 2008 - 16.00 hodin - sál Společenského domu

PŘÁTELSKÉ SETKÁNÍ ALENY VALOVÉ

Koncert k životnímu jubileu zpěvačky a autorky písní Aleny Valové.

Vážení přátelé zveme vás srdečně na nedělní podvečer naplněný příjemnými písněmi a tvorbou jubilantky. V malém medailonku se můžete těšit nejen na paní Alenu Valovou samotnou, ale také na její přátelé pana Jožku Navrátila, cimbalistu Slávka Gužíka a zpěváky Káju Petruželu, Vlastíka Vlka a Bohuše Ručku a v neposlední řadě na dechovou kapelu ZÁHOŘANÉ. V průběhu medailonku pokřtí jubilantka své další dvě CD s názvem POEZIE VÁNOC a OZVĚNY LÁSKY. Ve druhé části večera si pak můžete spolu s dechovou kapelou ZÁHOŘANÉ s chutí zazpívat a zatancovat. Nedělním podvečerem vás bude provázet moderátorka Zuzana Vašková.
Myslím, že paní Alenu Valovou nemusím řadě z vás představovat, ale ráda vzpomenu alespoň v krátkosti její životní cestu, která se váže k její lásce, a to muzice a umění. Paní Alena Valová se věnovala zpívání a recitaci od dětských let. Skladatelskými začátky si prošla již ve 13ti letech. Od té doby, dá-li se to tak říct, vytvořila kolem 115 písňových textů, složila a otextovala nad 200 melodií, složila verše, blahopřání, satiry zpívané i recitované a také zdramatizovala pohádku. Rozvinula spolupráci s rozhlasem a televizí a stálým hostem zde byla od r. 1965. Pro rozhlas natočila spolu s cimbálovkami a pěveckým sborem Polajka 78 písní, kde třetina tvorby byla opět její vlastní. Pro televizi nazpívala 19 vlastních písní a účastnila se mnohých hudebních pořadů. Mohli jsme jí také vidět v jejich dvou autorských medailonech.
Účinkovala v různých souborech např. v SPT Javořina, pěveckém sboru Polajka, taneční skupině Beta - Sextet, VDO Vítkovák a dále v dechových souborech Rožnovanka, Zubřanka, Zubrovka, Valašská kapela a Záhořané. Sklidila úspěchy i na poli soutěží.
Vlastním nákladem vydala autorské tituly JDEME K VÁM S PÍSNIČKOU - dechovka na MC, AŽ NAD ROŽNOVEM - cimbálovka na MC, HORNÍ CHLAPCI - zhudebněné verše L. Nezdařila na CD, MC a ve spolupráci s firmou Vaško - muzic vydala CD, MC POEZIE VÁNOC a OZVĚNY LÁSKY. Paní Valová chystá další hudební lahůdku a to titul s názvem ZÁŘE LÁSKY (Lásko, pojď blíž).

Vstupné v předprodeji i na místě: 50,- Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 22. ledna v T klubu a knihkupectvích Lukas a Plejáda.