Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

POLEMIC - SK

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
3. 10.
Pátek

20:00

Společenský dům

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 3. října 2008 - 20.00 hodin - sál Společenského domu

POLEMIC - SK

Slovenští ska pionýři kapela Polemic se poprvé představí v Rožnově p. R. Slovenská ska jednička přiveze různobarevný koktejl s příchutí humoru a vy ho máte možnost ochutnat. Ti co již ochutnali, ví že se při tomto koncertě nerozvlní jen usměv na tváři, ale také tělo. Ska muzika umožňuje veškeré prvky tanečních kreací, tudíž s chutí do toho…

Skupina Polemic hraje už dvacet let, má za sebou více než tisícovku vystoupení v deseti zemích Evropy a málokdo umí skloubit příjemnou muziku s vtipnými a rafinovanými texty.
Dokázala vyprodat pět největších českých klubů, patří mezi headlinery většiny českých a slovenských festivalů, dohromady vydala pět desek. Skupina začínala v Bratislavě, mezi první úspěchy patřilo předskakování YOYO Bandu. Dnes se ska kapely snaží předskakovat jim. Po několika letech, kdy se jim demo nahrávky objevily tu a tam na nějaké žánrové kompilaci, přichází před deseti lety první album s příznačným názvem DO SKA. Během své historie museli Polemic přežít desítky příchodů a odchodů členů kapely. Best of 1988 - 2008 přišlo na pulty obchodů dne 9. 6. 2008, kapela na albu rekapituluje své mediálně úspěšné skladby, k tomu přidává i pár svých srdcovek a závěrečnou novinku s názvem Viera.
Podrobné informace o kapele na www.polemic.sk

Vstupné v předprodeji: 150,- Kč, na místě 180,- Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 16. září v T klubu, Hudebninách a knihkupectví Lukas a Librex (bývalá Plejáda).

!!! KONCERT ZRUŠEN !!!