Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

VII. ROČNÍK MORAVSKOSLEZSKÉHO MAPOVÉHO OKRUHU

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
26. 6.3. 7.

00:00

Společenský dům

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 26. června až 3. července 2009 - Společenský dům

Přehlídka úspěšných fotografií - VII. ročníku Moravskoslezského mapového okruhu

Rožnovský fotoklub R9 ve spolupráci s městem Rožnov p. R. a T klubem - kulturní agenturou pořádají výstavu

Rožnovský fotoklub R9 jako pořadatel soutěže moravských fotoklubů ve dnech 26. a 27. 5. vyhlásil výsledky již VII. ročníku soutěže amatérských fotoklubů.

Přijďte se podívat na nejúspěšnější fotografie, které putovaly půl roku mezi fotokluby! Vernisáž pro veřejnost proběhne 26. června v 17.00 hodin. Vernisáž pro zúčastněné fotokluby a vyhlášení výsledků proběhne 27. 6. v 09.00 hodin.

Výstava pro veřejnost je otevřena od 28. 6. - 3. 7. od 11.00 do 17. 00 hodin v sále Společenského domu v Rožnově pod Radhoštěm.

Výstava je podpořena grantovým systémem města Rožnov pod Radhoštěm.

Vstupné: dospělí 10,- Kč, děti zdarma.

o fotoklubu

Fotoklub R9 byl založen na počátku roku 2003 a jeho základem byla skupina nadšenců z Rožnova a okolí, kteří se scházeli v některých z rožnovských hospůdek a chtěli dát debatám o svém koníčku nějaký řád nebo také už nechtěli tvořit jen "do šuplíku". Pro vysvětlení, R znamená Rožnov a 9 je počet zakládajících členů fotoklubu. Dnes má fotoklub 13 členů a řadu příznivců. Po několika vydařených výstavních akcích na Rožnovsku, které patřily k výrazným kulturním zážitkům, se R9 stalo v Rožnově "dobrou známkou", spolupracuje s neziskovými organizacemi v Rožnově pod Radhoštěm a dokumentuje dění v regionu. Klub je otevřen všem zájemcům o dobrou fotografii, přičemž snaha o definici opravdu DOBRÉ fotografie vedla k dlouhým nočním debatám. S definicí dobré fotografie nejsme k cíli blíž, než před rokem. A to je možná právě důvod, proč nás pořád ještě baví scházet se a vymýšlet spolu nové akce, témata , výstavy ….
www.r9.cz